Betreed klassieke Disney-werelden in Kingdom Hearts III

Eén van de grotere gameseries in de wereld van games is zonder twijfel die van Kingdom Hearts. De samenwerking tussen Disney en Square Enix begon ooit op de PlayStation 2. Daarin maakten we kennis met Sora, die vanuit het niets terecht kwam in een wereld waarin Disney-figuren de hoofdrol speelden. Samen met Goofy en Donald reisde hij langs diverse locaties uit films als Winnie de Poeh, Pinokkio en nog veel meer. Inmiddels leven we in 2018 en als alles goed gaat, mogen we dit jaar aan de slag met Kingdom Hearts III.

Kingdom Hearts III neemt je mee naar Toy Story en meer

Afgelopen weekend werd tijdens het Japanse D23 Disney-evenement een gloednieuwe trailer van Kingdom Hearts III vrijgegeven. Daarin zien we andermaal Sora, die samen met Donald en Goofy op avontuur gaat. In verschillende werelden krijgen ze daarbij te maken met zogenaamde Nobodies, die in actieve gevechten verslagen moeten worden. Tijdens dat vechten heb je de beschikking over diverse fysieke aanvallen, maar kun je ook gebruik maken van magie om je tegenstanders te verslaan. Bekijk hieronder de trailer.

In die trailer komt naar voren dat we ook deze keer weer een aantal klassieke Disney-werelden mogen gaan betreden. Zo zien we dat we losgaan in de wereld van Toy Story, maar heb je met Monsters Inc ook een compleet nieuwe wereld om te verkennen.

Kingdom Hearts III
Kingdom Hearts III
Kingdom Hearts III

Andere Disney-films die we aan gaan doen zijn die van Rapunzel en Alice in Wonderland, maar dat lijkt nog maar het begin te zijn. Kingdom Hearts III moet dit jaar uitkomen. De game verschijnt dan op de PlayStation 4 en de Xbox One. Mocht je voordat het zover is nog even de oude games willen spelen, dan kun je op de PlayStation 4 terecht met een handige remaster. Dan krijg je Kingdom Hearts 1, 2 en diverse spinoffs in één pakket.

Reageer op artikel:
Betreed klassieke Disney-werelden in Kingdom Hearts III
Sluiten