Disney benadert Deadpool schrijvers voor nieuwe Pirates of the Caribbean film

Als er één filmserie is waar Disney belachelijk veel geld aan verdiend heeft, dan is het wel Pirates of the Caribbean. Bij elkaar opgeteld hebben de avonturen van Jack Sparrow al dik vier miljard dollar opgeleverd. De balans is dus positief, maar de serie kan wel weer een boost gebruiken. De films worden steeds minder en het is tijd voor een frisse wind. Disney weet wel hoe ze dat gaan doen.

Dat er een zesde deel gaat komen is inmiddels wel zeker, maar hoe gaan ze het aanpakken? Op dit moment is alles nog open en het is zelfs nog onzeker of Johnny Depp wel terugkeert als Captain Jack Sparrow. Een nieuw karakter of een andere acteur kan de boel flink opschudden, maar Disney lijkt vooral achter de schermen te willen experimenteren.

Pirates of the Caribbean krijgt opfrisbeurt

Daarom hebben ze Rhett Reese en Paul Wernick benaderd. Die namen zeggen je misschien niet zo veel, maar we weten zeker dat je bekend bent met hun werk. Waarschijnlijk ben je zelfs fan van ze, want deze heren hebben het verhaal van beide Deadpool films geschreven. Rhett en Paul weten dus wel hoe ze het publiek aan het lachen moeten krijgen.

PIRATES OF THE CARIBBEAN | Salazar’s Revenge – Final Trailer | Official Disney UK

Check out the Official UK Trailer for Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge! Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge is now available on Blu-Ray, DVD and Digital Download! Love Pirates of the Caribbean videos? Check out our Pirates of the Caribbean 5 Playlist! ►http://dis.ne/Pirates_Salazars_Revenge Subscribe to Disney UK for new Disney videos!

Op papier een slimme keuze van Disney. De magie van de Pirates of the Caribbean is de laatste jaren een beetje uitgewerkt en een nieuwe benadering zou de serie een kickstart kunnen geven. De serie had humor altijd al hoog in het vaandel zitten, maar dat was vooral te danken aan Johnny Depp. Het verhaal en script zelf miste vaak een komische noot.

Deadpool humor

De Pirates of the Caribbean films moeten weer leuk worden en dat mogen de schrijvers van Deadpool gaan regelen. We zijn benieuwd of ze dat ook kunnen zonder er een R-Rated film van te maken. Pirates of the Caribbean is meer een familiefilm dus dat zou betekenen dat Rhett en Paul wel rekening moeten houden met een aantal restricties. Een grap zo grof als deze over Baby Hitler zal misschien wat te ver gaan.

Complex

Reageer op artikel:
Disney benadert Deadpool schrijvers voor nieuwe Pirates of the Caribbean film
Sluiten