Jelle van Es
Jelle van Es Game 7 nov 2020

Dirt 5 is een brute game en wij geven hem gratis weg

Ben jij een liefhebber van gamen? En speel je graag een game waarbij je met wagens volledig los kan gaan? Dan is Dirt 5 een game om te overwegen. Psst, wij geven hem weg.

Dirt 5 is een rally-game, maar dan wel eentje die het even iets anders doet. Dit is geen game die draait om het zo effectief mogelijk te scheuren over een landweg (daarvoor haal je de game Dirt Rally), maar een titel die vooral spektakel biedt. En bij ons kun je de game winnen.

Win Dirt 5 op de Xbox One en PlayStation 4

Want in samenwerking met de uitgever van de game, mogen we Dirt 5 weggeven. We hebben daarbij twee exemplaren voor de Xbox One en twee voor de PlayStation 4 om weg te geven. Heb jij toevallig een Xbox Series X of PlayStation 5 in de pre-order staan? Dan hebben we nog meer goed nieuws. Want in dat geval gaat de game gewoon over naar de nieuwe generatie spelcomputers en kun je genieten van betere beelden en kortere laadtijden.

Maar ook in zijn huidige vorm is Dirt 5 dik de moeite waard. Het is een game met veel spektakel en diverse rallywagens om mee los te gaan. De ene keer scheur je daarbij door de jungle met heel wat modder, terwijl je de race daarop losgaat op een ijsplaat en vooral flink moet driften. Op die manier is het een game die van vele markten thuis is.

Win de game

Goed, het is een game die je graag in huis wilt hebben. Op 6 november kun je hem zelf in huis halen, maar je kunt ook meedoen met onze prijsvraag. Om daarbij kans te maken op de game, vragen we je onze Instagram-pagina te liken, mocht je dat nog niet gedaan hebben. Stuur vervolgens een bewijs daarvan naar [email protected]. Laat daarbij ook even je adresgegevens op, zodat de game opgestuurd kan worden. En het helpt natuurlijk als je laat weten voor welk platform je de game kunt ontvangen.

Reageer op artikel:
Dirt 5 is een brute game en wij geven hem gratis weg
Sluiten