Sjors Dulk
Sjors Dulk Love & Sex 9 mrt 2019

5 dingen die vrouwen het meest aantrekkelijk vinden aan mannen

Mannen, we weten allemaal dat we wel eens extra ons best doen om meer indruk te maken op een vrouw. Een fris kapsel, een nieuw luchtje of een perfect getrimde baard, you name it. Maar wat vinden vrouwen nu echt woest aantrekkelijk aan een man? De wetenschap brengt duidelijkheid!

Uiterlijk, maar niet altijd

Neem de buikspieren van Matthew McConaughey, de biceps van Chris Hemsworth en de wilde haren van Brad Pitt. Dit samen is toch het ideale plaatje? Niet helemaal, dus. Het is natuurlijk wel een feit dat een verzorgd uiterlijk scoort bij vrouwen. Maar als het gaat om langere relaties, blijken vrouwen toch eerder te kiezen voor andere eigenschappen, zoals persoonlijkheid en intelligentie. Ook vinden vrouwen het stiekem leuk om een man eens te zien zonder gladde haren en smoking. Een joggingbroek kan dus best op z’n tijd!

Humor

Wanneer je een vrouw in een relatie vraagt wat ze zo leuk vind aan haar partner, zal ze meestal direct zeggen: “hij brengt me aan het lachen.” Humor is dan ook één van de grootste aantrekkelijkheden aan een man. Vrouwen zien zo je intelligentie en creativiteit, waardoor je zelfs seksueel aantrekkelijker wordt. Dus mannen: maak eens iets vaker een grapje tijdens een date. Succes gegarandeerd!

Honden

Het klinkt als een bekend stereotype, maar toch heeft onderzoek uitgewezen dat mannen met honden veel aantrekkelijker worden gevonden.Studies wijzen uit dat vrouwen praktisch wegkwijnen bij het zien van een goedgeklede man die zijn hond uitlaat.

Rood

Het klinkt wellicht raar en onaannemelijk, maar het is toch echt zo. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat mannen die rode kleding dragen veel aantrekkelijker worden gevonden. De kleur rood zou zorgen voor meer seksuele gevoelens bij vrouwen. Doordat rood vaak fel is, zou een man met kleding in deze kleur overkomen als energieker, meer passievol en aantrekkelijker.

Aantrekkelijk, maar dan voor werkgevers

Het is natuurlijk top als vrouwen je aantrekkelijk vinden, maar je moet ook aan carrière denken. Klik daarom hier voor drie tips om aantrekkelijk te blijven op de arbeidsmarkt.

D'MARGE

Reageer op artikel:
5 dingen die vrouwen het meest aantrekkelijk vinden aan mannen
Sluiten