Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 14 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Maradona en Sinaloa op Netflix: nog meer docu over de geniale gek Diego

Iedere week verschijnen er nieuwe films, series en documentaires. Niet alleen op Netflix, maar ook op Ziggo Movies & Series XL, Videoland, Cinemember, Apple TV+, Disney+ en zo kunnen we nog even doorgaan. Dit is onze top 3 van week 46, met onder meer de nieuwe docuserie Maradona en Sinaloa, over Diego Maradona in Mexico.

Top 3 nieuwe films en series in week 46

Alle nieuwe series, films en documentaires gooien we wekelijks door een trechter voor een top 3. Deze week: The Mandalorian op Disney+, Maradona en Sinaloa op Netflix en Snoopy in Space op Apple TV+.

The Mandalorian – serie op Disney+

Star Wars-serie The Mandalorian speelt zich een paar jaar na de val van het Galactische Keizerrijk af en gaat over premiejager Boba Fett, die zijn weg vindt in een sterrenstelsel zonder wetten. Hij is de zoon van premiejager Jango Fett, die als model heeft gediend voor het leger Clone Troopers. Iedere week verschijnt een nieuwe episode. De eerste aflevering is vol lof ontvangen en vooral het einde doet het hart van iedere Star Wars-fan sneller kloppen.

Aflevering 2 staat vanaf 15 november op Disney+.

Maradona en Sinaloa – docuserie op Netflix

Wie na de alom geprezen documentaire Diego Maradona nog niet genoeg heeft van de geniale gek uit Argentinië, kan zijn hart ophalen op Netflix. Daarop is de documentaire Maradona en Sinaloa deze week verschenen. In deze docuserie komt voetbalster Diego Maradona naar Culiacán, het hart van het Sinaloa-kartel, om het lokale team de Dorados te redden, en misschien ook wel zichzelf. Waar je in de documentaire Diego Maradona vooral de geniale voetballer zag, zie je hier voornamelijk de gek.

Maradona en Sinaloa is nu te zien op Netflix.

Snoopy in Space – serie op Apple TV+

Snoopy is terug, en hoe!? Snoopy in Space is een nieuwe original van Peanuts Worldwide en DHX Media. Je ziet hoe Snoopy zijn astronautendroom waarmaakt en de ruimte ingaat. Snoopy en de bemanning van de Peanuts nemen het bevel over het internationale ruimtestation ISS over en gaan op ontdekkingsreis naar de maan en verder. Charlie Brown, Woodstock, Lucy van Pelt, iedereen is van de partij. Het prettige is dat er niets aan de tekenstijl is veranderd. Snoopy in Space is veel meer dan een tekenfilmserie voor alleen kinderen.

Snoopy in Space is nu te zien op Apple TV+.

⚽️ Check hier de 5 redenen om de documentaire Diego Maradona te kijken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Maradona en Sinaloa op Netflix: nog meer docu over de geniale gek Diego
Sluiten