Wat een cast! Leonardo DiCaprio en Brad Pitt spelen samen in de nieuwe Tarantino film

Pulp Fiction, Ocean’s Eleven, Heat, The Departed, Sin City en ga zo maar door. Stuk voor stuk topfilms die naast een goed verhaal ook een cast hadden om u tegen te zeggen. Aan dit lijstje kunnen we binnenkort ook Once Upon a Time in Hollywood toevoegen. Voor zijn nieuwe film heeft Quentin Tarantino namelijk Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en mogelijk ook Margot Robbie weten te regelen.

Once Upon a Time in Hollywood neemt ons mee terug naar 1969. De tijd van flowerpower en woodstock. De hippiecultuur was op zijn hoogtepunt, maar deze periode heeft ook een donkere kant. Het was namelijk ook de periode waarin de welbekende sekteleider Charles Manson het nieuws domineerde. Een bijzondere en vreemde periode in de geschiedenis waar Quentin Tarantino wel wat mee kan.

Leonardo DiCaprio bewijst nog maar eens dat hij de ongekroonde versierkoning is

Het nieuwe meesterwerk van Tarantino

De befaamde regisseur werkt naar eigen zeggen al vijf jaar aan het script. Once Upon a Time in Hollywood kan maar zo zijn magnum opus gaan worden. Dat betekent dat hij alleen genoegen neemt met de beste cast. Met Leonardo DiCaprio en Brad Pitt heeft hij zijn gedroomde duo voor de hoofdrollen al binnen. Daarnaast lijkt er ook een grote rol weggelegd voor Margot Robbie.

Hoe het verhaal er precies uit gaat zien, is nog onbekend. Wat we wel weten is dat Leonardo DiCaprio de rol van uitgebluste western acteur Ricky Dalton op zich gaat nemen. Zijn stuntdubbel Cliff Booth gaat gespeeld worden door Brad Pitt. Dit zegt nog steeds weinig over het verhaal, maar de rol die Margot Robbie mogelijk gaat spelen geeft al wat meer weg.

Leonardo DiCaprio en Margot Robbie zijn in ieder geval fantastisch samen:

Belangrijke rol voor Margot Robbie

Tarantino hoopt namelijk dat de beeldschone blondine in de huid van Sharon Tate gaat kruipen. Zij was een actrice die een relatie had met regisseur Roman Polański, maar vooral bekend is omdat zij vermoord werd door leden van de Manson family. Quentin Tarantino pakt met Once Upon a Time in Hollywood dus een waargebeurd verhaal waar hij ongetwijfeld zijn eigen draai aan gaat geven.

https://www.manners.nl/tarantino-netflix-niet-chill/

Op basis van de informatie die we nu hebben, durven we al te zeggen dat dit een top film gaat worden. Maar het wordt misschien nog wel mooier! Het gerucht gaat namelijk rond dat ook Tom Cruise en Al Pacino een rol gaan krijgen. Dit is absoluut nog niet zeker, maar het feit dat hun namen worden genoemd is een goed teken. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op de eerste beelden. Once Upon a Time in Hollywood gaat naar verwachting op 9 augustus 2019 verschijnen en die datum is niet zomaar gekozen. Op die die is het namelijk precies vijftig jaar gelden dat Sharon Tate vermoord werd.

Reageer op artikel:
Wat een cast! Leonardo DiCaprio en Brad Pitt spelen samen in de nieuwe Tarantino film
Sluiten