Deze zolderwoning wil je inboedel en al overnemen

In tegendeel tot de meeste zolderwoningen is deze in Poznań (Polen) gevestigde woning totaal niet muf, donker en oninspirerend. Nee, we zien hier eerder een perfect voorbeeld van hoe het wél moet. Ooit was dit ook zo’n stoffige zolder, maar recentelijk werd het interieur opgekalefaterd naar hedendaagse standaarden. Het resultaat liegt er niet om.

De woning heeft een fraaie, mannelijke uitstraling waar ook jouw (toekomstige) partner met vol enthousiasme in zou willen trekken. Deze stijl kenmerkt namelijk hedendaags wonen waar de meesten van ons vandaag de dag van dromen. Denk aan een combinatie van keurig afgewerkte materialen en ruwe tegenhangers zoals baksteen en onbewerkt hout.

Neem bijvoorbeeld de toffe hangmat ver boven de woonkamer. Het nodigt uit om een goed boek te lezen, zélfs als je niet van lezen houdt.

Waar de verbouwing voor een goede basis zorgt, maakt de inrichting de sfeer compleet. Ook in het interieur is weer een combinatie te vinden van oud en nieuw. Zo zien we onder andere hoogwaardige designmeubelen, maar ook vintage stukken zoals de krukken, koffietafel en eettafel. In combinatie met retro afgewerkte speakers, staande lampen en fatboys is dit huis een keurige mengelmoes van designharmonie.

Zo zie je maar weer: voortaan is een zolderwoning dus niet per definitie een ‘nee’ als je op zoek gaat naar een nieuw stekkie.

[FB_AANJAGER]

Reageer op artikel:
Deze zolderwoning wil je inboedel en al overnemen
Sluiten