Deze vijfjarige verslaat jou met gemak in ‘Gran Turismo Sport’

De beste racegame van dit moment is zonder twijfel Gran Turismo Sport. Ben je nog niet overtuigd? Lees dan onze review. En als je het dan gaat spelen, probeer dan net zo goed te worden als dit vijfjarige Japanse meisje.

Het gaat om de dochter van de Japanse Twitter-gebruiker Yashu. De meid is vijf jaar oud en is dol op racen. In haar huis heeft haar vader een dikke Gran Turismo Sport-setup gemaakt, waar zij hartelust op los racet. Ze laat zien behoorlijk wat vaardigheden te hebben en bewijst zonder problemen op hoge snelheid de ideale lijn aan te houden. Ook haalt ze in de laatste chicane voor de start/finish met een enorme uitremactie haar tegenstander in.

En dat is slechts één voorbeeld van de vaardigheden van deze, we benadrukken het nog even extra, vijfjarige. Bochten met 270 kilometer per uur zijn ook geen probleem voor haar.

En het maakt haar ook niet zoveel uit als haar kat voor het beeldscherm zit te kijken of er nog wat muizen gevangen kunnen worden.

Mocht je dit al indrukwekkend vinden, dan is het goed om te zien dat ze al een tijdje racegames speelt. Als driejarige speelde ze op de autoshow van Tokyo al een Formule 1-game.

En alsof dat nog niet genoeg is, weet ze met karten te winnen van Japanse kinderen die een paar jaar ouder zijn dan haar. Kortom, als er in de toekomst een Japanse racester in Formule 1 komt, dan weet je hoe ze haar carrière begon.

Reageer op artikel:
Deze vijfjarige verslaat jou met gemak in ‘Gran Turismo Sport’
Sluiten