Deze Venice villa is California Dreaming pur sang

Als je in Californië woont lacht het leven je toe. De zon schijnt voortdurend, de dames zijn er mooi en er staan huizen waar je met je hoofd niet bij kunt. Heb je $3.750.000 over, dan zou je deze Californische casa op jouw naam kunnen zetten. En daar krijg je (nog) meer voor terug dan je denkt…

Het huis is onlangs gebouwd door Electric Bowery en werd door hen van alle gemakken voorzien. Spa, zwembad, outdoor lounge, gast suites en zelfs een bibliotheek zijn bij de prijs inbegrepen.

Vanuit elke kamer zijn het licht en uitzicht perfect, dankzij de enorme glazen puien waar het huis mee is voorzien. Vanuit jouw kantoor, bibliotheek, ligbad of waar dan ook, kun je optimaal genieten van de Californische blauwe lucht. En mocht dat je overhalen om naar buiten te gaan, dan is die drempel zeer laag door de grote schuifdeuren die aan de gehele achterkant te vinden zijn.

Ook de tuin zelf is geoptimaliseerd voor jouw California daydreams. Jouw zwembad, bubbelbad en fraaie zitkuilen zorgen hier voor de nodige verfrissing en ontspanning. Mocht er iemand zijn die een bod wenst uit te brengen: dat kan hier.

[Fotografie: Brandon Arant]

Reageer op artikel:
Deze Venice villa is California Dreaming pur sang
Sluiten