Mitchell Rietveld
Mitchell Rietveld Women 12 nov 2016

Deze topsporters zijn bloedmooi en…. tweelingen

Het blijven bijzondere wezens: tweelingen. Ze hebben een band die (vaak) nog sterker is dan moeder en kind en soms hebben zij allebei ook nog een talent. Deze dames zijn niet alleen bloedmooie tweelingen, maar ook nog eens topsporters.

Nikki en Brie Bella

Deze tweeling staat bekend als ‘The Bella Twins’ en met deze schoonheden valt niet te sollen. Beiden waren actief in de WWE, waar ze overigens ook als tag team fungeerden. Hun volledige namen zijn Brianna Monique Garcia en Stephanie Nicole Garcia. Ze zijn in Amerika geboren, maar hebben een mix van Mexicaans en Italiaans bloed. Que bella!

Twee keer het kijkgenot

Dresdynn en Schuyler Warnell

Deze twee, oh lord! De twee dames zien er bovenal goed uit, maar dansen wellicht nog beter. Als cheerleader, uiteraard. De Houston Texans kunnen en mogen niet klagen, nooit.

Bia en Branca Feres

Hun lach, hun ogen, hun benen, hun… alles! Alles is mooi aan deze parels uit Brazilië. Alles in één, of eigenlijk… twee. Bekend als model – gek he? – maar bekend geworden door hun prestaties in het zwembad, als synchroonzwemmers. Een sierlijke sport, en sierlijk zijn ze.

Hailey en Sierra Partridge

Hailey en Sierra Partridge… twee awesome chicks. Opgegroeid in Santa Cruz (Californië) en daardoor konden ze – volgens de dames in kwestie – eerder surfen dan lopen. Niks ergs, vinden wij. De dames zijn echte profs op het gebied van golven pakken. Stoer en mooi, stoer en mooi.

Camila en Mariana Davalos

Chiquitas Bonita’s, claro! Eerlijk is eerlijk, ze zijn een kleine beetje de vreemde eendjes in de bijt. Ze zijn geen echte professionals in een bepaalde ‘sport’, maar zijn befaamd fotomodel. Zo’n prachtig lijfje vereist natuurlijk wel heel wat keiharde gymsessies, en ja… dat ís toch een zekere vorm van topsport?

Reageer op artikel:
Deze topsporters zijn bloedmooi en…. tweelingen
Sluiten