Noah Korevaar
Noah Korevaar Streaming 12 feb 2020

Kijk deze Star Wars: The Clone Wars afleveringen op Disney+ voor seizoen 7

Volgende week vrijdag komt de daadwerkelijke afsluiter van de Skywalker Saga uit op Disney+. Dat is namelijk niet The Rise of Skywalker, maar het zevende seizoen van Star Wars: The Clone Wars.

Star Wars: The Clone Wars seizoen 7

Dankzij Disney+ kunnen we die fantastische animatieserie ook makkelijk in Nederland streamen. De boel moet vooral qua techniek in het eerste seizoen nog even op gang komen, maar al snel wordt je getrakteerd op een aantal van de beste en meest spectaculaire verhalen uit het Star Wars universum.

Plus: alles wat er in The Clone Wars gebeurt is volledig canon en dus een must voor de grote fans. Op 21 februari komt dus seizoen 7 van Star Wars: The Clone Wars uit. Maar wat nou als je niet helemaal bij bent en geen zin hebt om alle zes huidige seizoenen te gaan bingen?

Disney+ dropt kijkgids

Pas legden we je al uit welke op zichzelf staande afleveringen je kunt checken om meer te weten te komen over The Mandalorians. Disney en Lucasfilm zijn dit keer zo vriendelijk om een officiële lijst te delen met afleveringen die je moet checken voor je aan de slag gaat met seizoen 7. Daar gaan we:

1×01: Ambush

1×05: Rookies

2×05: Landing at Point Rain

2×06: Weapons Factory

2×07: Legacy of Terror

2×08: Brain Invaders

2×12: The Mandalore Plot

2×13: Voyage of Temptation

3×02: Arc Troopers

4×21: Brothers

4×22: Revenge

5×06: The Gathering

5×01: Revival

5×14: Eminence

5×15: Shades of Reason

5×16: The Lawless

5×17: Sabotage

5×18: The Jedi Who Knew Too Much

5×19: To Catch a Jedi

5×20: The Wrong Jedi

Mandalore en Darth Maul

Het is duidelijk dat Disney+ focust op het verhaallijn van Mandalore. Logisch, na het succes van The Mandalorian. De twee series zijn meer gelinkt met elkaar dan je zou denken. Van het wapen van Moff Gideon tot de armor van de Mandalorians die Mando hebben gered tijdens de purge: alles komt terug in The Clone Wars.

Ook worden vooral afleveringen uitgelicht waarin Darth Maul voorkomt. Dat is niet alleen tof voor fans van het personage, maar hij gaat ook een belangrijke rol spelen in het zevende seizoen.

21 februari

Alle twaalf nieuwe afleveringen kun je gaan bingen vanaf 21 februari. Even doorbijten dus aan het begin, en dan heb je als Star Wars fan uren aan fantastische content voor de boeg.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kijk deze Star Wars: The Clone Wars afleveringen op Disney+ voor seizoen 7
Sluiten