Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Shoes 31 oktober 2017

Deze sneakers zijn vanaf 1 november te koop

Vorige maand maakten we al een lijst met de sneakers die in oktober uitkwamen. Heb je die gemist? Dan kun je hem hier terug vinden. De onderstaande sneakers kun je in de maand november verwachten. 

Nike Flyknit Trainer ‘night purple’

Hebben, hebben, hebben! De Flyknit Trainer is op zichzelf niets nieuws, maar in deze kleur heb je hem nog nooit eerder gezien. Night Purple is net even een anders dan wat we gewend zijn van Nike. Het donkerpaars is stoer en tijdloos. Als je de Flyknit vorige maand nog niet had gekocht, dan is dit je moment. De sneakers verschijnen op 1 november.

Converse, Golf Le Fleur X

Deze schoen verscheen al in de zomer. De Golf Le Fleur is een nieuwe lijn sneakers in het Converse-assortiment. De Amerikaanse rapper Tyler the Creator heeft zich bemoeid met het design van de schoen, die je nu bijna kunt verwarren met Nike. Als je weer eens wat anders wil van het All-Star merk, kun je deze sneakers kopen op 2 november.

Air Jordan 32 Low (“Win Like 82”)

Air Jordan is toch wel de basketball-schoen pur sang. Deze sneakers zijn een homage aan de overwinning van Michael Jordan in 1982. Je zal er niet hoger door gaan springen, maar de klassieke schoen met de fraaie blauwe kleur is zeker een must have. Hij is te bestellen vanaf 4 november.

Adidas EQT Support Ultra Primeknit

Nog een rapper die zijn visie op een sneaker heeft toegepast. Dit keer is Pusha T een samenwerking aangegaan met adidas. De uitkomst: een sneaker met een chique doch ruig design. De kleur en materialen geven de schoen een premium uitstraling, het schubben patroon en de zool is daarentegen weer stoer. Deze schoen komt tegelijk uit met de Air Jordan op 4 november.

Off-White X Chuck Taylor

Deze sneakers zijn eindelijk beschikbaar voor het grote publiek. Geselecteerde Nike-winkels in Europa gaven hem al uit in kleinere oplagen in september. De kans dat jij hem kon kopen was echter nihil. Het bekende design van Converse All-Stars is nog steeds een favoriet. Draag alleen wel de juiste sokken in deze sneakers, want de buitenkant is transparant. De gehele collectie van ‘Off-White x‘ verschijnt vanaf 9 november op de markt.

Nike Air Max maand

Sneakerkoning Nike brengt vanaf 17 november tot het einde van de maand al zijn Air Max modellen uit. Ter ere van Air Max’ twintigste verjaardag gaat Nike weer even terug naar de roots en het resultaat is een Air Max die wij als tiener allemaal hebben gehad. Daarnaast staat de Off-White X Air Max ook helemaal in teken van de sneaker uit eind jaren 90′.

adidas EQT Support 93/17 “Black Friday”

Waarom volledig zwart? In Amerika staat de gevreesde shop-dag ‘Black Friday’ al bijna voor de deur. Daarom heeft adidas van de gelegenheid gebruik gemaakt. De vormgeving van de sneakers verschillen niets van het ‘Pusha T’-Model, alleen is deze iets neutraler. De volledige zwarte schoen met dikke zool is meer bedoeld als sportschoen. Zo zullen veel hardlopers zweren bij het EQT-model. Deze sneakers zijn verkrijgbaar vanaf 24 november.

Reageer op artikel:
Deze sneakers zijn vanaf 1 november te koop
Sluiten