Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Shoes 4 januari 2018

Deze sneakers zijn vanaf 1 januari te koop

Bij een nieuw jaar hoort een nieuwe sneakerkalender. December pakte groots uit, deze maand is het allemaal wat meer bescheiden. Dat wil niet zeggen dat de fan zijn hart niet kan ophalen. Januari heeft genoeg om van te genieten.

4 januari

Nike Air VaporMax Flyknit Utility “Maximum Black”
Nike mag de maand aftrappen met een nieuw paar in de VaporMax-lijn. De volledige zwarte variant is en blijft een populaire optie van de sneakerkoning. Het was daarom ook niet ondenkbaar dat deze schoen in een “Maximum Black” uitvoering op de markt zou verschijnen.

Sneakers januari

Nike Kyrie 3 PE “Raygun”
Deze sneakers lijken misschien op een eerbetoon aan het nationale basketbalteam van Duitsland, maar het is eigenlijk een knipoog naar het fictieve Roswell Rayguns-team. De sneaker verschijnt officieel op de vierde van januari, maar de echte fan zal hem wel moeten bestellen bij Sneakeasy in Boston. De grotere release valt later in het jaar.

Sneakers januari

5 januari

Nike Air Force 1 Foamposite Cup “Light Carbon”
Een unieke indruk maak je met deze sneakers. De Foamposite is een unieke uitgave in de Air Force-serie. De iconische ‘swoosh’ krijgt weinig nadruk en dat is precies wat deze sneaker zo mooi maakt.

Sneakers januari

6 januari

Nike Kyrie 4 “Obsidian”
De opvolger van de Kyrie 3 verschijnt ook vroeg dit jaar. Logisch natuurlijk, want deze sneakers komen vaak in verschillende kleurvarianten. Het jaar wordt afgetrapt met de variant ‘Obsidian’. Een fraaie toevoeging aan de collectie. De subtiele details maken de doorgaans simpele sneaker toch erg interessant.

Sneakers januari

Air Jordan 32 Low GS “Camo”
Ook de Air Jordan blijft niet achter. De 32 Low GS is een oude bekende, maar in dit jasje heb je hem nog nooit eerder gezien. De focus lag voor Air Jordan vooral op een jonger publiek.

Sneakers januari

Nike Air More Money “Mo’ Money”
Dit is een flinke throwback naar de jaren negentig. De Mo’ Money serie stamt uit 1996 en is sindsdien niet vaak teruggekomen. Deze sneaker is het ruigere broertje van de Air Max en hij is zeker niet voor iedereen. Maar als deze schoen nostalgische gevoelens bij je oproept, dan moet je op de zesde als de wiedeweerga naar de winkel rennen.

Sneakers januari

11 januari

Nike Air Max 1 “Elemental Gold”
Dit is weer een mooie combinatie van stoer en stijlvol. Air Max is an sich een sportieve sneaker, maar het gaat hier vooral om de kleur. Deze sneakers draag je naar kantoor en in de sportschool. Hij die heeft opgelet, ziet direct dat er iets anders is aan dit Air Max 1-model. De sneakers lenen namelijk de swoosh van de Air Max 93-collectie, en door de gele kleur springt ‘ie er nog meer uit.

Sneakers januari

13 januari

Air Jordan 1 Retro High Flyknit “Shadow”
Het grote succes van de Flyknit serie besloot Air Jordan dat dit model nog even door werd gezet in 2018, daarom is kun je halverwege januari de nieuwste kleurvariant bestellen. De ‘Shadow’ is een niet anders dan de andere sneakers uit de collectie, maar hij ziet er wel veel strakker uit. Als de fellere kleuren niet voor jou waren, dan is deze minimalistische uitvoering het overwegen waard.

Sneakers januari

Air Jordan 32 “MVP”
Vorig jaar werd Michael Jordan geëerd door de Air Jordan 32 ‘MVP’, omdat ‘man van de competitie’ was geworden in 1988. Deze schoen was maar in één variant uitgekomen, maar net als Retro ‘Shadow’, heeft de populariteit van de sneaker voor meer gezorgd.

Sneakers januari

15 januari

adidas Originals Stan Smith “Royal Pack”
De iconische Stan Smith-collectie keert halverwege de maand terug. Deze tijdloze sneakers zijn gemakkelijk te combineren met een formele en informele kledingstijl. de “Royal Pack” is een eerbetoon aan Stan Smith en dat betekent dat je mag kiezen. De “Royal Pack”-collectie bestaat uit vier verschillende kleurvarianten. Welke is jouw favoriet?

Sneakers januari

27 januari

Air Jordan 6 Retro “Chinese New Year”
Net als de voorgaande jaren zet Air Jordan de traditie gewoon voort. Op het Chinees Nieuwjaar verschijnt de unieke kleurvariant van de 6 Retro. Geheel in teken van het jaar van de hond. Zelfs als je al een paar 6 Retro sneakers bezit, is deze prachtige variant de moeite waard.

Sneakers januari

28 januari

Nike Cortez X Kendrick Lamar White/Black-Gym Red
Het beste blijft bewaard tot het laatst. Nike en Rapper Kendrick Lamar komen samen voor wederom een speciale ‘collab’. Het is niet de eerste keer dat de rapper en Nike-ontwerper Cortez de handen in een slaan en het resultaat mocht er de vorige keer ook zeker zijn. Het wordt nog even gissen hoe de sneakers eruit gaan zien, aangezien er nog geen officiële foto’s is uitgegeven.

Sneak preview: 1 februari

Nike Air Max 270

NIIKE AIR MAX SNEAKERS

We mogen al een klein voorproefje van volgende maand geven. Op de eerste van februari lanceert Nike een nieuwe variant van de Air Max. De Air Max 270 is de eerste op lifestyle gerichte sneaker. Dit maakt hem wat eleganter, maar heeft tegelijkertijd een sportief uiterlijk. De schoenzool heeft een dikte van maar liefst 32 millimeter. Op 1 februari kun je hem bestellen, maar wel alleen via de SNKRS app.

Heb je de sneakers van december gemist?

Deze sneakers zijn vanaf 1 december te koop

Reageer op artikel:
Deze sneakers zijn vanaf 1 januari te koop
Sluiten