Pim Jansen
Pim Jansen Architecture 17 jul 2018

Deze Rotterdamse villa is zo luxe dat het pijn doet

Wie het breed heeft, laat het breed hangen. Als je nu echt niet weet hoe je jouw meest recente winst in de cryptomarkt moet investeren, dan is hier wellicht de gouden tip: Rotterdam. Dat doe je dus niet met een tweekamerappartement in Crooswijk of Charlois. Als gefortuneerde investeerder heb je immers een neus voor courante zaken zoals deze villa aan de Ringvaartweg. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want zeg nou zelf, van die 4.5 miljoen euro ligt je niet echt wakker.


De vraag is wat het wonen op stand nu eigenlijk inhoudelijk te bieden heeft. Welnu, voor de prijs van vijf Lamborghini’s Aventador LP744, krijg je in Rotterdam een echte Eric Kuster Villa. Dat is luxe met een hoofdletter L. Diezelfde ‘L’ staat ook voor ‘locatie’, de Ringvaartweg is namelijk de meest exclusieve en meest geliefde locatie van de havenstad. Het centrum is dichtbij, het uitgaansleven ook. Het enige nadeel is dat de bushalte niet echt in de buurt ligt. Wat wel dichtbij ligt, is de Kralingse Plas en de golfbaan. Kortom, hier woon je in alle rust terwijl de meest elementaire voorziening nabij zijn.

Wonen op stand in de Randstad

De villa is in de meest letterlijke zin op topniveau gebouwd. De beroemde interieurarchitect Eric Kuster werd ingeschakeld om het geheel in stijl op te kunnen leveren. Het resultaat is een ruime woning op een perceel van vijfhonderd vierkante meter, een sfeervolle uitstraling en ultiem comfort. De woning omvat vijf slaapkamers en drie badkamers. De master bedroom bevindt zich op de bovenste woonlaag welke tevens is voorzien van een dressing annex walk-in-closet. Vanzelfsprekend is ook hier een aparte badkamer aangelegd.

Alle denkbare luxe is aanwezig

De woonlaag is eveneens ruim opgezet, waarbij nadrukkelijk is gekozen voor extra veel natuurlijke lichtinval. Het zitgedeelte loopt over in de patio zodat je op regenachtige dagen toch kunt genieten van je eigen stukje Rotterdamse natuur. Uiteraard ontbreekt de fitnessruimte niet en heb je de beschikking over een inpandige bar. Er zijn maar liefst twee relax ruimtes, de lounge ruimte met aangrenzend de zitkamer en de eveneens inpandige bioscoop. Kortom, een unieke woning waarbij je zonder schaamte je nieuwe aanwinst aan je vriendenkring kunt tonen. Uiteraard met gepaste trots. Meer info, vind je hier

.

Reageer op artikel:
Deze Rotterdamse villa is zo luxe dat het pijn doet
Sluiten