Deze prachtige Griekse villa’s zijn te koop én te huur

Het is steeds gebruikelijker: het hebben van een tweede huis, een vakantiehuis. Vaak op een prachtige locatie waar de zon toevallig net wat vaker schijnt dan bij ons in Nederland; een Grieks eiland bijvoorbeeld. Als je financieel in staat bent tot her veroorloven van dergelijke luxe, dan komt nog de vraag: nemen we dan een standaard huisje? Of laten we er één bouwen? In het tweede geval kan Stokas Construction je inspireren.

Het Griekse architectenbureau weet wel raad met dat soort wensen. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van (vakantie)huizen in de Griekse bergen. Zowel voor het exterieur als het interieur. Niet iedereen kan het zich veroorloven, maar mocht het spaarpotje wel toereikend zijn, dan kan je dus zoiets als hieronder verwachten. Overigens zou zo’n ‘vakantiehuisje’ ook prima fungeren als pensioenvertrek

Je kunt – indien je het geld hebt – zoiets zelf laten bouwen. Mocht dat geen optie zijn, maar zou je wel eens willen weten hoe het voelt om daar een (paar) nachtje(s) te slapen? Dan is het ook altijd mogelijk om het vertrek te huren.

Reageer op artikel:
Deze prachtige Griekse villa’s zijn te koop én te huur
Sluiten