Redactie
Redactie Clothing 16 mrt 2018

Deze kledingstukken zijn voor elkaar gemaakt

Wat hebben Romeo en Juliet, Anthony en Cleopatra, Mike Ross en Rachel Zane en een smoking en strik gemeen? Juist! Ze zijn allemaal onafscheidelijk van elkaar. Net als de onderstaande modeduo’s. Met deze kledingcombinaties zit je altijd goed. 

Camel & Denim

De camel overcoat is populair omdat hij strak afkleedt en voor een opvallende doch charmante uitstraling zorgt. Let wel: er is voor deze statige man geen betere partner te vinden dan een blauwe denim. Waarom? Een klassiek geval van tegenpolen die elkaar aantrekken. De combinatie zorgt voor een veelzijdige balanse.

Manners gouden modecombinaties camel en blue denim spijkerbroek

Navy blazer & trui met Bretonse streep

De mode-industrie is constant aan het vernieuwen. Toch zijn er bepaalde items die altijd stabiel blijven. Wat denk je van het gouden huwelijk tussen een nayblauwe blazer en een trui met Bretonse streep? Dit koppel bewijst al een decennia trouw te zijn aan elkaar.

Manners klassieke Bretonse streep 15

Groene bomberjas & wit T-shirt

De bomber is een terugkerend kledingstuk dat zijn roots kent in het leger. Daarna werd de jas populair bij filmsterren, punkers, presidenten en gabbers. Inmiddels is deze klassieker terug van weggeweest en heeft hij zijn maatje, het witte T-shirt, meegenomen.

Manners kledingcombinaties

Double-Breasted Blazer & coltrui

De blazer met twee rijen knopen en de coltrui zijn twee zakenpartners die getekend hebben voor een lange samenwerking. Dankzij deze combinatie oog je chique zonder een das en overhemd te dragen. En je nek blijft lekker warm. Win – win.

Manners goude modecombinaties blazer en coltrui

Maatpak & sneakers

Er was een tijd waarin het tonen van de enkels onder een pak absoluut not done was. Gelukkig is het tij gekeerd, want je enkels laten shinen is geen enkel probleem meer, zolang het maar zomer is. Met de nieuwe trend ging een nieuwe liefde gepaard: de sneaker. Street X chique bleek een uitzonderlijk goede combinatie.

Manners gouden modeduos pak en sneakers

Smoking & strik

Toegegeven: deze combinatie is niks nieuws voor de horizon. Toch besef je pas hoe goed dit duo eigenlijk werkt zodra je de smoking ziet vreemdgaan met een das. Dat. Nooit. Meer. De strik en smoking zijn het enige juiste liefdesduo.

Manners smoking en das gouden duo
Reageer op artikel:
Deze kledingstukken zijn voor elkaar gemaakt
Sluiten