Redactie
Redactie Clothing 18 jan 2016

Deze jassen gaan je écht warm houden

Bel de krant, luid de noodklok; het is koud. Niet zo koud als vroeger natuurlijk, toen het nog echt koud was, maar fris is het zeker. Nu is een wollen overcoat altijd de meest stijlvolle warmhouder, maar je hebt net iets meer nodig indien het goed losgaat. Deze jassen beschermen je tegen de meeste natuurinvloeden.

The North Face Thermoball Jacket

Tot ons grote tegenzin zijn goede winterjassen vrijwel altijd lomp.  The North Face brengt daar gelukkig verandering in. Het Amerikaanse bedrijf produceert winterproof jassen, maar laat de lompheid achterwegen. De vorm is altijd goed, net als de kleuren, materialen en details. Deze variant komt met een extra laag, die je kunt verwijderen zodra het iets warmer wordt.

Penfield Hoosac Jacket

De jassen van Penfield zijn gemaakt om de Britse winters door te komen. Je kan er dus vergif op innemen dat deze jas je ook beschermt tegen de Hollandse winters. De Hoosac is voorzien van een dikke binnenvoer en gemaakt van duurzaam polyester. Dit winterharnas komt in verschillende vrolijke kleuren waarmee je van Blue Monday gehakt maakt.

Arc’teryx Veilance Field Jacket

Deze elegante jas is onderdeel van de Arc’teryx’s premium Veilance lijn en doet wat ‘ie moet doen: je beschermen tegen regen, kou en wind – zonder je te veranderen in een Michelinmannetje. Door de strakke en lange pasvorm kun je hem met gemak over een pak dragen.

Stone Island David TC-Trench Coat

Legergroen is altijd goed, bewijst Stone Island met de David TC-Trench Coat (voor donkerblauw, zie hoofdfoto). De Italiaanse fabrikant weet als geen ander in te spelen op de man die van stijl houdt doch praktisch is ingesteld. Combineer deze jas met leren boots, jeans en een witte onderlaag om superstrak de helse ellende buiten de deur te trotseren. Off you go!

[RELATED_ARTICLE article_id=”40167″]

Patagonia Rubicon Jacket

Deze jas is  gemaakt voor de bikkels die besneeuwde bergtoppen beklimmen, dus de Nederlanse winterdagen overleef je met gemak in deze bikkel. De Patagonia Rubicon is uiteraard gemaakt van de beste materialen en voorzien van een verwijderbare hoody. De combinatie van rood en wine zorgen dat deze jas perfect past bij elke casual outfit.

Mackintosh GR-010 Jacket

Mackintosh  is al twee decennia gespecialiseerd in het maken van winterjassen, dus de Britse fabrikant weet  als geen ander hoe gure winterdagen verslagen kunnen worden. Deze jas is een combinatie van wol en rubber, heeft het uiterlijk van een klassieke regenjas en is dankzij de perfecte cut ideaal om over een pak te dragen.

Barbour Hemble Jacket

De Barbour Hemble Jacket is gebaseerd op de klassieke legerjas en voldoet aan dezelfde beschermde karaktereigenschappen. Deze jas is smal gevormd, waardoor je – hoeveel lagen je ook draagt – nooit wordt aangezien voor een Eskimo.

[FB_AANJAGER]

Reageer op artikel:
Deze jassen gaan je écht warm houden
Sluiten