Deze heren waren het best gekleed tijdens Wimbledon

Wimbledon is het tennistoernooi bij uitstek waar niet alleen tennissers goed voor de dag willen komen, maar ook het publiek zijn beste pak uit de kast haalt. Met succes. Waar het soms weer genieten was van de heren met een racket in de hand, stelden de bezoekers van het tennisspel ook nimmer teleur.

[Fotografie: GettyImages/The Independent]

Adel, filmhelden, atleten van de bovenste orde en al het andere gespuis… een paar camerashots op het publiek en je hebt zo een goed gevuld kwartet aan mannen van naam in het Wimbledon-publiek. Tuurlijk heeft iedereen zijn uiterste best gedaan, applaus voor jezelf daarvoor heren. Maar er waren zoals altijd weer enkele goed geklede uitschieters.

Luke Evans

Deze acteur kan je kennen uit een paar van de laatste Fast and Furious-films. Doet een serieus gooi naar de titel Best Gekleed. Een zomerse outfit die klopt van zonnebril tot loafers. Check hier 5 toffe signature zonnebrillen die je niet snel zult vinden.

Luke Evans Wimbledon goed gekleed

Tom Holland

Stond misschien nog bij menigeen te boek als sympathieke jongeling, maar doet met deze outfit toch echt de laatste drie letters van zijn superhelden vertolking eer aan.

Tom Holland Wimbledon goed gekleed

Chris Robshaw

Als er één man is uit deze lijst die zijn pak op maat heeft moeten laten maken, dan is het deze man in het oogstrelend wit. De voormalig captain van het Engelse rugbyteam weet de weg naar de sportschool nog prima te vinden. Of hij twee stoeltjes nodig had sluiten wij niet uit.

Chris Robshaw Wimbledon goed gekleed

Lewis Hamilton

Een toffe, unieke outfit kan je aan deze rappe coureur wel overlaten. Met dit opvallende printed shirt wist de tattoo-liefhebber aardig wat U-turns van menig mannen- en vrouwennek te veroorzaken.

Lewis Hamilton Wimbledon goed gekleed

Tom Hiddleston

Het kan niet anders of meneer Hiddleston ging met een voldaan gevoel de deur uit. Haartjes goed gekamd, baard hangt er lekker bij en een pak om het lijf wat Tom als geschoten zit. Niks stond een dag enthousiast klappen meer in de weg.

Tom Hiddelston Wimbledon goed gekleed

Justin Timerlake

De gedachte dat Wimbledon niets voor Justin Timerlake, kun je laten varen. Nee, dit stomme woordgrapje is niet de enige reden voor zijn aanwezigheid. Dat mooi grijs niet lelijk is bewees de beste man hier ten volste.

Justin Timerlake Wimbledon goed gekleed

James Middleton

We sluiten af met de man die misschien wel het meest onder druk stond om goed gekleed voor de dag te komen. Want met de zusjes Middleton ook in het publiek, kon James niet in zijn dagelijkse kloffie van huis gaan. Nou James, je kan met gerust hart gaan slapen hoor.

James Middleton Wimbledon goed gekleed

Reageer op artikel:
Deze heren waren het best gekleed tijdens Wimbledon
Sluiten