Dankzij deze goedkope vliegtickets vlieg je aankomende zomer voor een prikkie naar de zon

We zijn nog maar net twee goede weken teruggekeerd op de werkvloer, maar bij velen van ons zijn de ogen al gericht op de zomervakantie. Vroeg boeken heeft zo z’n voordelen. Het is daarom slim om in januari al te kijken naar goedkope vliegtickets naar een topbestemming.

Om jou een handje te helpen hebben we middels Skyscanner de leukste zomerbestemmingen op een rijtje gezet. Doe er jouw voordeel mee, want dit is hét moment om goedkope vliegtickets te kopen. Onthoud goed dat prijzen van vliegtickets zo veranderlijk zijn als het weer. Wat nu goedkoop is kan morgen al duur zijn, dus boek snel en gebruik altijd Google Chrome’s incognito browser. Zodra een webbrowser ziet dat jij vaker op goedkope vliegtickets zoekt, zal de prijs stijgen.

Milaan, van 2 tot 11 juli

Er zijn meerdere topbestemmingen in Italië die je voor minder dan 100 euro kunt bezoeken, maar Milaan staat zeker op nummer een! Zo vlieg je al voor 53,02 euro naar deze metropool. Je vertrekt vanaf Eindhoven en na een kleine twee uur kom je aan in Milaan, waar je vervolgens een goede week verblijft.

Dublin, van 4 tot 10 juli

Het is misschien niet de zonnigste bestemming, maar daar doe je het ook niet voor. Dublin bezoek je voor de cultuur, de gezelligheid en toch ook wel een beetje voor de Guinness. Daarom zijn zes dagen meer dan genoeg. De vlucht kost ook maar 57,10 euro. Wederom vliegen we vanaf Eindhoven. Op 10 juli vertrek je misschien iets vroeger dan je zou willen, maar dan land je wel nog voor 12 uur in de Ierse hoofdstad.

Barcelona, van 2 tot 11 juli

Deze prachtige Catalaanse hotspot staat garant voor een goede zomer. Je boekt al een retour vlucht voor 60 euro en de vliegtijden zijn zeker gunstig. Je bent maar twee uur in de lucht en je komt aan om acht uur ‘s avonds. Ditmaal vliegen we opnieuw vanaf Eindhoven. Zodra je aankomt kun je jezelf opmaken voor een volle week in Barcelona en is voor de meesten meer dan genoeg.

Porto, van 4 tot 15 juli

Portugal, en met name Porto, zijn prachtig in de zomer. Een vlucht naar Porto kost 90,76 euro. Eenmaal aangekomen kun je een tien goede dagen genieten van deze prachtig wijnstreek. Buiten de bruisende stad is het typische Portugese platteland een prachtig uitstapje. Ook deze reis begint in Eindhoven. Je bent een kleine twee uur in de lucht.

Marrakech, van 30 juni tot 11 juli

Het Marokkaanse Marrakech is de highlight van deze lijst. Een retour van elf dagen kost je 119 euro. Je komt aan rond etenstijd en dat is zeer gunstig, want in Marrakech weten ze wel wat ze met hongerige toeristen aanmoeten. De vlucht duurt een kleine vier uur en dan moet je nog met een shuttle vanaf het vliegveld naar het hotel. De eerste dag ben je dan misschien kwijt, maar elf dagen is meer dan genoeg om dit prachtige stukje van Marokko te verkennen.

Kreta, van 29 juni tot 11 juli

Dan tot slot, Kreta. Het is een van vele Griekse eilanden, maar zeker niet de minste. In tegendeel. Kreta wordt elke zomer weer overspoelt met toeristen, daarom reizen de prijzen vaak de pan uit. Als je op deze data boekt kost het je echter 192 euro en verblijf je een goede elf dagen, de vliegtijden zijn overigens ontzettend gunstig. De vlucht duurt zo’n vier uur, waarna jouw verblijf in dit paradijsje kan beginnen. Bijkomstig voordeel: in juli migreren de Karetschildpadden naar de Griekse eilanden. Een spektakel dat je niet mag missen.

Zoek je vaak naar een uitstapje?

Nog even snel op reis? Daar is niets mis mee. Zoeken naar goedkope vliegtickets is een kunst, maar na het bestuderen van dit artikel weet jij straks hoe je de beste deals vindt.

Goedkope vliegtickets boeken? Sla binnenkort je slag!

Reageer op artikel:
Dankzij deze goedkope vliegtickets vlieg je aankomende zomer voor een prikkie naar de zon
Sluiten