Netflix 29 nov 2018 Redactie

Nieuw op Netflix: deze 9 topseries verschijnen in december

In december heb je nu extra reden om Netflix goed in de gaten te houden. Zo krijg je het vijfde seizoen van Nine-Nine voorgeschoteld, kunt je genieten van een nieuw seizoen van Family Guy en belooft de nieuwe Duitse serie Dogs of Berlin de moeite waard te zijn. Het zijn echter in december met name de Netflix Originals die de aandacht trekken en van de feestmaand een gedenkwaardige periode maken.

Deze series kun je in december op Netflix verwachten

Prison Break, seizoen 5 (1 december)

Als je een goede reden zoekt om die extra vakantiedagen op de valreep op te nemen, dan is hier het beste excuus: Prison Break keert terug! Vanaf 1 december kun je gaan genieten van seizoen 5 van de populaire serie. Centraal staat de zoektocht van Lincoln Burrows. Samen met enkele kameraden gaat hij op zoek naar Michael die volgens geruchten nog steeds in leven zou zijn. Wil je nog even volledig op de hoogte zijn van alle voorgaande avonturen? Seizoen 1 tot en met 4 is nog steeds beschikbaar op Netflix.

PRISON BREAK Season 5 TRAILER (2017) Fox Series

Preison Break Season 5 Trailer ‘Michael is Alive’ – 2017 FOX Series Subscribe: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=serientrailermp Folgt uns bei Facebook: https://www.facebook.com/SerienBeiMoviepilot

Family Guy, seizoen 16 (1 december)

Mocht je het zestiende seizoen van Family Guy niet op Fox hebben gezien dan zul je blij worden van het nieuws dat het nieuwste seizoen vanaf 1 december bij Netflix te zien is. De serie volgt de disfunctionele Griffin-familie, bestaande uit vader Peter, moeder Lois, dochter Meg, zoon Chris, baby Stewie, en de familiehond Brian, die woonachtig zijn in hun geboorteplaats Quahog.

Het zestiende seizoen belooft bijzonder hilarisch te worden. Zo zijn we getuige van de laatste verschijningen van Adam West en Carrie Fisher na hun dood, evenals de 300ste aflevering van de show (“Dog Bites Bear”). Tijdens dit seizoen wordt Brian uit het Griffin-huis geschopt nadat hij een tweet heeft geplaatst die Quahog boos maakt. Stewie onderzoekt ook zijn angst voor eenzaamheid en Brian en Stewie lossen een mysterie op van Sherlock Holmes.

Family Guy Season 16 Official Trailer NEW HD

Family Guy on FOX Season 16 is coming soon! Here is the Official Trailer! PLEASE HIT THAT SUBSCRIBE BUTTON AND JOIN THE FAMILY 🙂 Twitter: https://twitter.com/jakethefakepaul

Brooklyn Nine-Nine, seizoen 5 (2 december)

De meeste interessante politieserie op Netflix is toe aan het vijfde seizoen. Het bevat maar liefst 19 afleveringen die je dus lekker kunt bingen vanaf 2 december. Jake en Rosa passen zich aan het leven in de gevangenis aan voordat ze Melanie Hawkins kunnen verraden als Holt wordt gedwongen om een deal te sluiten met de lokale gangster Seamus Murphy. Na hun vrijlating beseft Jake dat hij niet klaar is om meteen weer aan de slag te gaan. Ook de vijfde jaarlijkse Halloween-heist verloopt niet volledig volgens plan en tijdens een reis naar Los Angeles voor de begrafenis van de vorige kapitein van de Nine-Nine, probeert Holt de nieuwe politiecommissaris te worden. Kortom er gebeurt genoeg in het vijfde seizoen.

BROOKLIN NINE-NINE Season 5 Trailer (2017) Andy Sandberg, Comedy, TV Show HD

BROOKLIN NINE-NINE Official Trailer © 2017 – FOX Comedy, Kids, Family and Animated Film, Blockbuster, Action Cinema, Blockbuster, Scifi Movie or Fantasy film, Drama… We keep you in the know! Subscribe now to catch the best movie trailers 2017 and the latest official movie trailer, film clip, scene, review, interview.

Dogs of Berlin, seizoen 1 (7 december)

Dogs of Berlin is een nieuwe Netflix Original en is na Dark de tweede Duitse serie voor Netflix. De fictieve Duitse voetballer Orkan Erdem is vermoord en de Berlijnse politieagenten Erol Birkan en Kurt Grimmer krijgen de opdracht om de moord te onderzoeken. Het probleem is dat de zaak wat gecompliceerder is dan je zou verwachten. Zou is er een behoorlijk lange lijst van mogelijke verdachten, variërend van neonazi’s tot voetbalfans en de berlijnse maffia tot aan de Turkse familieclan. Of het de rechercheurs lukt de echte dader te vinden, kunnen we in tien afleveringen zelf gaan ontdekken.

DOGS OF BERLIN Official Trailer (2018) Netflix, Action Series [HD]

DOGS OF BERLIN Official Trailer (2018) Netflix, Action Series [HD] Subscribe HERE for NEW movie trailers ➤ https://goo.gl/o12wZ3 Film Trailer Zone is your #1 destination to catch all the latest movie trailers, clips, sneak peeks and much more from your most anticipated upcoming movies!

El Recluso, seizoen 1 (7 december)

El Recluso is waarschijnlijk een van de meest intrigerende series over de Amerikaanse Special Forces. Een Amerikaanse ex-marinier, Lázaro Mendoza (Ignacio Serricchio) infiltreert in de maximum security-gevangenis in Mexico (La Rotunda). Met behulp van een valse identiteit en een gefingeerde beschuldiging (en veroordeling) van een vermeende drievoudige moord laat hij zich opsluiten. Nu is het zijn missie om te infiltreren in een gevaarlijke bende gevangenen die binnen en buiten de gevangenis opereert. Zij zijn de belangrijkste verdachten in de ontvoering van de tienerdochter van een Amerikaanse rechter genaamd John Morris (Guy Ecker).

El Recluso | Avance Exclusivo | Super Series Telemundo

Uploaded by Pascual GF on 2018-07-16.

Travelers , seizoen 3 (14 december)

Tijdreizen is niet langer een utopie, althans, als we het verhaallijn van Travelers mogen geloven. De mensheid heeft ontdekt hoe we in de tijd kunnen reizen, namelijk door bezit te nemen van het lichaam van iemand uit het verleden die op het punt staat om te sterven. Leuk uitgangspunt dus. FBI-agent Grant MacLaren (McCormack) is zo’n ‘traveler’ en moet de wereld behoeden voor het naderend onheil. Dat doet hij uiteraard niet alleen, hij heeft een heel team tot zijn beschikking. De serie was eerder al te zien als tv-serie in canada, maar met het derde seizoen is de serie gepromoveerd tot Netflix Original. Naar onze bescheiden mening komt dit de kwaliteit enkel ten goede. De Canadese crew en cast blijven gelukkig ook in het derde seizoen compleet.

‘Travelers’ Season 3 To Air Only On Netflix

Eric McCormack will have to learn to be in 2 places at once! His series ‘Traveler’ has been renewed on Netflix for season 3. But this time, the show will run exclusively on the streaming site! McCormack announced the news on Thursday, noting that he is also set to direct the opening episode of the third season.

The Protector, seizoen 1 (14 december)

Het mooie van Netflix is dat het je in staat stelt kennis te nemen van series en tv-producties uit landen waar je normaal gesproken weinig van zal horen. Nu is Turkije regelmatig in het nieuws, maar de kans is klein dat Turkse tv-series tot je favoriete categorie behoren. Dat kon nog wel eens gaan veranderen met The Protector. Netflix heeft er in ieder geval vertrouwen in. Vanaf 14 december kun je in ieder geval naar het eerste seizoen gaan kijken en ook seizoen twee is al af, maar is nog niet beschikbaar.

Hakan is allesbehalve een held en is een gewone tiener in de stad van 15 miljoen inwoners, waar oost en west samenkomen aan het begin van het verhaal. Maar wanneer hij ontdekt dat zijn stad wordt bedreigd door de mysterieuze onsterfelijken van de geschiedenis, is er geen andere keuze dan ze te stoppen. Zal Hakan zijn taak onder ogen zien terwijl hij nog niet klaar is? En kan hij zijn plicht vervullen om de laatste bewaker van de stad te worden?

The Protector | Official Trailer [HD] | Netflix

A city, a hero. An immortal enemy and tens of loyal ones. The Protector, December 14th, only on Netflix. Watch The Protector on Netflix: https://www.netflix.com/in/title/80189829 #Netflix #TheProtector #ÇagatayUlusoy SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

Sunderland Till I Die, seizoen 1 (14 december)

In navolging van Manchester City en Juventus is het Britse Sunderland de volgende voetbalclub met een eigen documentaire op Netflix. De achtdelige serie concentreert zich op de onfeilbare passie van deze Noord-Britse stad voor zijn geliefde voetbalclub tijdens het seizoen 2017/18, na degradatie uit de Premier League.

A Documentary: Sunderland A.F.C. #KeepTheFaith

A short documentary on Sunderland A.F.C. This short video is made just to show that no matter what divison the club is in we will always be here to support OUR team. Comments and likes on the video are highly appreciated as well as following me on twitter: @Fulweli

Verder kun je nog de volgende films  in december op Netflix verwachten

  • Back to the Future (7 december)
  • Scarface (7 december)
  • The School of Rock (1 december)
  • The People vs Larry Flynt (1 december)
  • Hacksaw Ridge (1 december)
Reageer op artikel:
Nieuw op Netflix: deze 9 topseries verschijnen in december
Sluiten