Deze elektrische fiets laadt je devices (en heeft een speaker)

De soms zo absurde snelheid van het dalen van het batterijpercentage van je o zo geliefde telefoon; het is een van de grootste ergernissen van de moderne man. Nog iets waar de meesten van ons niet dol op zijn: fietsen (behoudens voor recreatieve doeleinden). Wat die twee met elkaar gemeen hebben? Deze fiets is elektrisch én laadt je telefoon op.

Je telefoon laden terwijl je naar je werk fietst

Fabrikant van elektrische fietsen Noordung komt met de Angel Edition fiets. Nu worden wij al blij van een elektrische fiets op zichzelf, maar Noordung voegt hier een extra krachtige accu aan toe die je de mogelijkheid biedt om onderweg je telefoon, tablet of laptop op te laden via USB. Daarnaast functioneert-ie ook als speaker – vandaar de toepasselijke naam ‘boombox’ – wat helemaal awesome is aangezien je de boombox met gemak van het carbon frame van de fiets af kan halen.

Het bedrijf zal in eerste instantie komen met slechts 15 prototype Angel Edition fietsen. Kosten? €9760 per stuk. Noordung is van plan om feedback te vragen aan de eerste kopers die ‘vrienden, een deel van onze familie en de ambassadeurs van het Noordung idee’ zullen worden.

Reageer op artikel:
Deze elektrische fiets laadt je devices (en heeft een speaker)
Sluiten