Pim Jansen
Pim Jansen Auto's & Motoren 22 sep 2018
Leestijd: 2 minuten

Deze camper van 1.7 miljoen is wel héél luxe

Het zal je namelijk maar overkomen dat je niet kunt kiezen tussen een villa in Hawaï met vier slaapkamers, gelegen aan het water en een camper die zo groot is dat je jouw sportwagen eenvoudig in de bagageruimte kunt plaatsen.

Mocht je er nog steeds over dromen dat je ooit zult zwemmen in het geld, let dan goed op. Het kan je zomaar overkomen dat je keuzes moet gaan maken. Bijvoorbeeld over de locatie van je buitenverblijf. Een beetje succesvolle yup kiest natuurlijk niet voor Zandvoort of Wassenaar, maar verkast met plezier naar Hawaï. Bijna altijd mooi weer, vriendelijke mensen, knappe vrouwen en water in overvloed. Als je dan ook de mogelijkheid hebt om een aantrekkelijk pandjes tot je al imposante lijst aan idiote bezittingen toe te voegen, dan is de keuze snel gemaakt.

Luxe camper van 1.7 miljoen

Veel vakantieplezier voor 1.7 miljoen euro

Juich echter niet te vroeg. Hawaï is mooi, de dames ook en natuurlijk is die boa om je nek bij aankomst ook een leuk hebbedingetje. Wat natuurlijk veel leuker is om je vermogen aan te besteden: een vakantiewoning op wielen. De Volkner Mobil Performance S kan je goed fatsoen geen ordinaire camper noemen. Het gevaarte is, afgezien van zijn afmetingen, het toonbeeld van luxe. Zo heeft het een ruime living, voldoende slaapgelegenheid met een heus tweepersoonsbed in kingsize formaat, een luxe doucheruimte en een apart toilet. De tv is netjes weggewerkt en kan op verzoek geactiveerd worden. De keuken is voorzien van alle denkbare apparatuur inclusief vaatwasser. Het geheel is niet afhankelijk van de accu van de wagen, en vier zonnepanelen zorgen voor de energievoorziening.

Groot rijbewijs nodig voor deze camper

Mocht je er nu tegenop zien om voor elke citytrip met deze luxe sleurhut op pad te moeten gaan, dan is ook daar aan gedacht. Deze camper is namelijk voorzien van een unieke feature: via een hydraulische klep wordt de laadruimte tevoorschijn getoverd waar je jouw sportwagen eenvoudig in kwijt kan. Dit is overigens geheel optioneel voor een meerprijs van 70.000 euro. Nee dat is niet duur, als de camper al 1.7 miljoen euro kost dan zal je van een bedrag van 70.000 euro echt niet wakker liggen. Klein detail: mocht je nu plotseling al je cryptocoins willen gaan cashen, zorg wel dat je beschikt over een groot rijbewijs voor deze camper. Check de video hieronder om meer te weten te komen over deze camper

This $1.7M RV is the ultimate in luxury road tripping | Techadence #4

Road trips don’t get fancier than the Volkner Mobil Performance S — a $1.7 million RV packed with luxury materials, crystal glassware and all the tech you could want. The cherry on top? It has its own hydraulic parking bay to fit a sports car, because of course it does.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze camper van 1.7 miljoen is wel héél luxe
Sluiten