Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 28 sep 2018

Manners Device Deal: Xbox One S met FIFA 19 is de super aanbieding van de week

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het ècht nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden, daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Ditmaal hebben we speciaal voor de gameliefhebbers een scherpe aanbieding kunnen vinden. Een Xbox One S met toehoren en het gloednieuwe FIFA 19 voor een hele scherpe prijs.

Xbox One S + FIFA 19

Ditmaal kozen we voor de Xbox One S met één terabyte geheugen, een extra controller, Rocket League en de gloednieuwe game FIFA 19. Een pracht aanbieding aangezien je voor een scherpe prijs een Xbox One hebt met daarnaast de vandaag uitgebrachte FIFA erbij. Wat wil je nog meer, met deze aanbieding ben je helemaal up to date. Bij Bol.com heb deze top bundel al voor 244,- euro. Het is natuurlijk nog steeds een fors bedrag maar het is de scherpste aanbieding van het moment en perfect voor het aankomende seizoen.

De perfecte deal voor de herfst/winter

Deze pracht deal is perfect voor het aankomende “comfy” season. Nu het weer minder gaat worden en de herfst en daarna de winter zijn intocht gaat doen, zitten we toch wat vaker binnen dan buiten. Je moet je natuurlijk vermaken als je binnen zit, dat kan perfect met een gloednieuwe Xbox One. Op je vrije dagen lekker gamen als de regen tegen de ramen tik, heerlijk toch?

Deze aanbieding is eigenlijk perfect voor de FIFA liefhebbers die een nieuw gamedevice willen aanschaffen. Met deze prachtige Xbox krijg je ook nog eens je favo game erbij, twee vliegen in één klap. Je kunt dus gelijk je favoriete voetbalclub naar de top werken en online strijden met je FIFA vrienden en gamers over de hele wereld. Als klap op de vuurpijl krijg je er ook nog een tweede controller bij zodat je samen met je maat of vriendin (als ze het wil) kunt gamen, mooi meegenomen toch?

Daarnaast krijg je er de game Rocket League bij die kunt downloaden in de Xbox store. Games downloaden wordt met de Xbox One S is erg makkelijk, hij is ongelofelijk snel en heeft een geheugen van één terabyte.

De inhoud van het Xbox pakket

  • Xbox One S met één Terabyte geheugen
  • – Twee controllers
  • – FIFA 19
  • – Rocket League (downloadbaar)
  • – Voedingskabel
  • – HDMI kabel

Onderaan de streep is dit een ontzettend scherp geprijsde bundel waar je het komende herfst en winterseizoen ontzettend veel plezier mee kan beleven. Oh en daarnaast komen er de komende herfst nog een aantal epische games uit zoals: Battlefield V, Call, Duty Black Ops 4 en Red Dead Redemption 2 die je later kunt aanschaffen.

Reageer op artikel:
Manners Device Deal: Xbox One S met FIFA 19 is de super aanbieding van de week
Sluiten