Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Hebbedingen 21 sep 2018

Manners Device Deal: Microsoft Surface Pro super aanbieding van de week!

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het ècht nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden, daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Ditmaal hebben we een Microsoft Surface Pro in de aanbieding. Dit is de beste gadget en tech deal van de week.

Ditmaal kozen we voor de Microsoft Surface Pro (i5, met 8 GB RAM + Typecover), vanwege zijn bijzonder goede prijs. Dit is de crème de la crème van de hybride laptops en daar is ‘ie vaak naar geprijsd. Bij CoolBlue kost ‘ie momenteel 899,- euro, wat natuurlijk nog steeds een smak geld is. Maar voor deze powerhouse is dat spotgoedkoop.

Een heerlijke twee-in-één

Er zijn weinig twee-in-één laptops die het beter doen dan deze. De Surface is hierom ook erg geliefd, maar door de hoge verkoopprijs laten velen hem voor wat ‘ie is. De nieuwprijs voor dit model is normaliter 1.299,- euro. Voor kwaliteit moet je nu eenmaal veel betalen. Dit model van de Microsoft Surface is bedoeld voor studenten en creatieve jong werkende. Het zit er normaal niet bij, maar bij deze 2-in-1 hoort ook de Microsoft Stylus. Uiteraard ook met korting gevonden, want zo zijn we.

Surface Pro Official Trailer

Microsoft has announced the new Surface Pro and this is the commercial video of that tablet. The new Surface Pro sports a 13.5-inch enhanced color PixelSense display. According to Microsoft, this is the lightest and fastest Surface tablet it launched to date.

De Typecover is een accessoire die er normaliter ook niet standaard bij wordt geleverd. Bij CoolBlue wel. Hierdoor is ‘ie al zeer compleet. Dit model heeft redelijk veel rekenkracht. Je zal er niet snel mee gamen, maar dankzij de i5-processor en 8GB aan werkgeheugen is het mogelijk om zwaardere fotobewerkingsoftware te gebruiken. En mede door zijn fraaie formaat is dit model zeer makkelijk in gebruik. Dit is een multitask-machine pur sang en wordt hier ook veel voor gebruikt.

Wellicht kom je wat sneller in de knel met het opslaggeheugen. Hij heeft slechts 128GB aan intern geheugen, waarvan zo’n goede twintig gigabyte naar de drivers en Windows 10 toe gaat. Daarom is het heel fijn dat je dit model kan uitbreiden met SD-kaarten en extern harddrives. De laptop/tablet beschikt over een doorsnee USB-aansluiting, dus hoef je niet naar nieuwe kabeltjes en andere adapters te zoeken.

De specs op rij:

  • Schermdiagonaal: 12,3 inch
  • Resolutie: 2736 x 1824 pixels
  • Processor: Intel Core i5
  • RAM-geheugen: 8 GB
  • Opslag: 128 GB SSD
  • Videokaart: Intel HD Graphics 620

Waarom deze Surface Pro?

Het is heel simpel. Dit is een topmodel. Hij weet zich te meten met de zwaardere werklaptops en bezit voor 2-in-1 behoorlijk veel kracht. Daar betaal je normaal gesproken ook gewoon behoorlijk veel geld voor. Dat is dit keer wel even anders, dit komt ook zeker door de toevoeging van de Type Cover die normaliter ook nog een flinke duit weet te kosten.

Je betaalt er nog steeds genoeg voor, maar dit is geen laptop van een zekere fabrikant die compleet overprized in de schappen staat. In tegenstelling tot deze laptops betaal je bij de Surface echt voor de kracht die dit kleine, fraaie model onder de motorkap heeft. We willen geen appels met peren vergelijken, maar we kunnen met zekerheid stellen dat 899,- euro echt een eerlijke prijs is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Manners Device Deal: Microsoft Surface Pro super aanbieding van de week!
Sluiten