Stuff 29 nov 2018 Marlon Labrie

Action, Aldi, Lidl device deal: degelijke Sony Xperia XA1 Plus bij de Aldi

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een degelijke Sony Xperia smartphone gevonden bij de Aldi. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Aldi: Sony Xperia XA1 Plus

De Sony Xperia XA1 Plus is een compacte smartphone. De smartphone heeft een scherm van 5,5 inch (14cm) en heeft een full-HD scherm (1920 x 1080 pixels) en sterk Gorilla glass, zodat de kans op krassen een stuk minder is.

Sony Xperia XA1 Plus

Naast de looks en de externe specs zijn ook de interne specs zeer tof. De Sony Xperia XA1 Plus heeft een 4 gb RAM werkgeheugen processor wat hem lekker snel maakt en daarnaast heeft de puike smartphone 32 gb geheugen, dat uitbreidbaar is. De Androidphone draait op Android™ 7.0 Nougat en je opent je telefoon gemakkelijk via de vingerscanner. Van binnen en van buiten is de telefoon top.

Goede camera

Ben je een fan van budgets phones en maak je graag een foto? Dan is deze telefoon een interessante optie. Sony Xperia XA1 Plus heeft een 23 megapixel camera voor en een 8 megapixel camera aan de voorkant. Scherpe foto’s gegarandeerd. Je haalt deze portemonnee-vriendelijke smartphone al voor 189,- eurootjes in huis. Kopen? Ren dan naar de Aldi bij jou in de buurt om de smartphone te scoren. Hier vind je meer informatie over de toffe smartphone Check hieronder de (p)review van onze collega’s van WANT

Reageer op artikel:
Action, Aldi, Lidl device deal: degelijke Sony Xperia XA1 Plus bij de Aldi
Sluiten