Bol.com, Aldi device deal: betaalbare noise cancelling met Fresh ’n Rebel

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een gave Fresh ’n Rebel koptelefoon voor je gevonden bij de Lidl. Dit is de beste gadget en tech deal van de week.

Bol.com: Fresh ’n Rebel Clam, ANC headphone

Of je nu aan het werk of onderweg bent, je doet dit lekkerder met je favoriete deuntjes in je oren. Tegenwoordig bestaat er iets moois genaamd ‘Active Noise Cancelling’ dit fenomeen filtert al het ongewenste geluid weg zodat jij ongestoord van je muziek kunt genieten. Mooie techniek, alleen is het nog best duur. Gelukkig zijn er ook al een aantal betaalbare noise cancelling koptelefoons op de markt. Zoals deze Fresh ’n Rebel Clam, voor maar 149,- eurootjes kan jij genieten van je favo muziek zoals je die nog nooit ervaren hebt.

Fresh 'n Rebel Clam

De Fresh ’n Rebel Clam, een krachtige headphone

Perfecte noise cancelling voor weinig geld klinkt als muziek in de oren toch? Het is zeker mogelijk. Deze stijlvolle over-ear koptelefoon van Fresh ’n Rebel heeft het allemaal. De headphone ziet er als eerste er mooi en comfortabel uit en is makkelijk op te bergen doordat hij inklapbaar is. Daarnaast heeft de toffe headphone een sterke ANC zodat je ongestoord en haarscherp van je muziek kunt genieten. De accu van deze jongen is ook pluspunt. Zonder ANC gaat de accu 35 uur mee en met ANC maar liefst 30 uur! Enorm veel luisterplezier voor een scherpe prijs.

Fresh 'n Rebel Clam headphone

Fresh ’n Rebel

Het merk Fresh ’n Rebel staat bekend om zijn scherp geprijsde en degelijke producten. Van speakers tot koptelefoons, het is kwalitatief goed en vooral betaalbaar spul. We hebben ‘Clam’ (helaas) niet zelf getest, maar aan de recensies te lezen is het een uitzonderlijk goede deal, alleen maar positiviteit. Ben je op zoek naar een goede ANC koptelefoon? Zoek dan niet langer verder en haal voor het zeer redelijke bedrag van 149 euro deze headphone in huis. Kopen? Klik dan hier

Reageer op artikel:
Bol.com, Aldi device deal: betaalbare noise cancelling met Fresh ’n Rebel
Sluiten