Jelle van Es
Jelle van Es Stuff 25 apr 2019

Bol.com device deal: Fitbit Charge 2 voor de helft van de prijs

Iedereen weet dat het goed is om dagelijks te bewegen. Een uurtje knallen in de sportschool, in de ochtend een rondje joggen of gewoon het openbaar vervoer overslaan en een stukje lopen. Motivatie is vaak een grote uitdaging. Je weet wel dat je het moet doen, maar je er toe zetten is vaak lastig. Het helpt daarbij om een device in huis te hebben di je dagelijks uitdaagt. Een activity tracker helpt je om dagelijks bij te houden wat je doet en als je je doelen niet hebt gehaald, je motiveert om toch wat te gaan doen. De Fitbit Charge 2 is een activiteitstracker die van alle markten thuis is en nu met een flinke korting is te scoren.

De Fitbit Charge 2 als Deal van de dag

Daar moet je overigens wel bij zijn. De Fitbit Charge 2 is een zogenaamde deal van de dag. Na vandaag is de korting van maar liefst 44 procent weg. Door die korting kun je hem nu voor 69 euro scoren.

Fitbit Charge 2

Batterij gaat lang mee

Eén van de grote voordelen van de Fitbit Charge 2 is dat de batterij lang meegaat. Wanneer hij is opgeladen, kun je hem vijf dagen lang dragen, 24/7. Daarbij houdt de tracker niet alleen bij hoeveel je op een dag beweegt, maar meet hij ook je slaapritme. Wellicht dat je daar wat van kan leren en op die manier misschien eerder naar bed gaat.

Een handige app

Gekoppeld aan de Fitbit Charge 2 zit de Fitbit app. Hierop vind je alle informatie die je nodig hebt en kun je ook bijhouden hoeveel je op een dag eet en drinkt. Tevens zijn er dagelijks en wekelijks verschillende challenges om te voltooien. Koppel je hier vervolgens weer vrienden aan, dan kun je elkaar uitdagen om meer te gaan bewegen. Kortom, met dit device houd je alles bij. Bovendien kun je er makkelijk de tijd op af lezen en zien wie je een bericht stuurt of belt.

Fitbit Charge 2

Scoor hem hier met 44 procent korting.

Reageer op artikel:
Bol.com device deal: Fitbit Charge 2 voor de helft van de prijs
Sluiten