Marlon Labrie
Marlon Labrie Stijl 3 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Amsterdam is een coole store rijker: Deus Ex Machina ‘The Wat Of Why’

Deus Ex Machina fans kunnen hun hart ophalen, na jaren bidden is er eindelijk een heuse flagship store en een speciaal restaurant in Nederland. Aan de Herengracht in Amsterdam kun je nu je geld uitgeven aan veel te gave Deus kleding en helemaal je tonnetje rond eten in het prachtige restaurant. De ‘The Wat Of Why’ is nu al één van onze favoriete plekjes in het centrum van Amsterdam.

Een shop met al je favoriete producten

Waar je eerst naar lokale shops moest gaan of het internet moest afspeuren om je favoriete Deus kleding te scoren, maken ze het ons nu een stuk makkelijker. Het Australische merk, geïnspireerd door motoren en de surfcultuur, heeft een stijlvolle ‘flagship store’ geopend aan de Herenstraat 13 in Amsterdam. Daar vind je een rijke collectie van toffe truien, jassen, shirts, petjes en motorshirts. Deze shop is een walhalla voor motorfans en modeliefhebbers.


Bron: Deus Ex Machina

Dineren in Deus Ex Machina ‘The Wat Of Why’

Het restaurant van het surf- en motormerk vind je even verderop, aan de Herengracht 88a in Amsterdam. Het reusachtige pand is volledig gerenoveerd en ademt het sfeertje dat je bij Deus Ex Machina verwacht. Prachtig industrieel ingericht grachtenpand, dat vol staat met vintage meubels, grote planten, custom motoren, surfboards en moderne kunstwerken. In iedere ruimte van het enorme pand is wat te beleven, laat je betoveren door The Wat Of Why.Bron: Deus Ex Machina

Of je nu komt voor een verse kop Italiaanse koffie, een fancy ontbijtje of voor de signature ‘Deus burger’; vanaf 11 uur s’ochtends staat het laidback personeel voor je klaar. Vergeet niet het Deus Benzin 5.2 speciaal biertje te proberen.Bron: Deus Ex Machina

Meer informatie over beide shops vind je hier.

Benieuwd naar de dikke custom tweewielers die het merk maakt? Wij hebben vijf lekkere custom bikes voor je uitgekozen waar je heet van wordt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Amsterdam is een coole store rijker: Deus Ex Machina ‘The Wat Of Why’
Sluiten