De ‘Destiny 2’ Live Action Trailer is een must see

Deze week is het eindelijk zover: Destiny 2 ligt in de winkel. Vanaf 6 september kan iedereen met een PlayStation 4 of Xbox One met de game aan de slag. Mocht je gamen op de pc, dan moet je nog even iets langer wachten. Pc-eigenaren krijgen de game op 24 oktober voorgeschoteld.

Om je alvast lekker te maken voor de lancering van de game, heeft uitgever Activision een nieuwe trailer vrijgegeven. Het gaat om een zogenaamde Live Action Trailer, die gemaakt is door Jordan Vogt-Roberts. Deze beste man ken je wellicht als de Kong: Skull Island-director. Daarnaast is hij ook een groot game-liefhebber en zit hij regelmatig met Metal Gear Solid-bedenker en filmliefhebber Hideo Kojima aan tafel om visies uit te wisselen.

In de Live Action Trailer wordt een beeld geschetst van de aarde ten tijde van Destiny 2. Daarbij wordt op een grappige manier gespeeld op het gevoel van de gamer en wordt duidelijk dat er voor schattige puppy’s geen ruimte is in de wereld van Destiny 2. Bekijk de trailer hieronder.

Wij gaan deze week uitgebreid met de game aan de slag en hopen jullie snel te kunnen voorzien van een uitgebreide review.

Reageer op artikel:
De ‘Destiny 2’ Live Action Trailer is een must see
Sluiten