‘Destiny 2’ krijgt vandaag een grote uitbreiding

Ben jij een fanatieke Destiny 2-speler? Of juist iemand die de game heeft gekocht en enkel het hoofdverhaal heeft uitgespeeld? In beide gevallen is er goed nieuws. Vanaf vandaag kun je namelijk aan de slag met Destiny 2 Curse of Osiris.

Dit is de eerste grote uitbreiding voor de game, waar je wel wat geld voor moet neerleggen. Of als je een Season Pass bij de lancering hebt gekocht, dan is dit daar onderdeel van. De uitbreiding doet alles wat je van een uitbreiding kunt verwachten. Zo is er meer verhaal in Destiny 2 Curse of Osiris te beleven, dat draait om de Warlock Osiris die de spelers moeten gaan opzoeken om er achter te komen hoe hij heeft gestreden tegen de Vex. Dat levert weer een aantal interessante missies op.

Verder zijn er nieuwe Raids en Strike-missies. Daarin is het raadzaam om de hulp van je vrienden op te zoeken, want deze missies zijn in je eentje bijna niet te doen. Het voltooien van deze missies levert gelukkig wel weer dikke loot op, waarmee je jouw personage kunt verbeteren. Ook is het mogelijk om door te levelen naar level 25, wat weer voordelen oplevert.

Wil je meer plezier beleven in de multiplayer-modus van de game, dan is het goed om te weten dat de uitbreiding met twee nieuwe maps komt. Althans, als je op de PlayStation 4 speelt. De tweede multiplayer-map is namelijk exclusief voor dat platform. Wellicht dat die nog later naar de andere platformen toekomt.

Wil je weten wat wij destijds van Destiny 2 vonden? Lees dan onze uitgebreide review hier. Destiny 2 is nu beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Tot slot hebben we nog een berg afbeeldingen van de nieuwe uitbreiding. Deze kun je hieronder bekijken.

Destiny 2 Curse of Osiris Screenshots

Reageer op artikel:
‘Destiny 2’ krijgt vandaag een grote uitbreiding
Sluiten