Derde seizoen van Netflix-serie ‘Shooter’ verschijnt deze zomer

Shooter is een reeks die draait om de Amerikaanse supersniper Bob Lee Swagger. Een rol die gespeeld wordt door Ryan Phillippe. Daarvoor was er ook nog de gelijknamige film, waarin Swagger werd gespeeld door Mark Wahlberg. Kortom, een titel met veel voorgeschiedenis. Mocht je de eerste twee seizoenen gezien hebben, dan is het goed om te weten dat het derde seizoen er bijna aankomt. Vanaf 21 juni moet de serie op de Amerikaanse Netflix gaan draaien, om niet lang daarna ook bij ons uit te komen.

Netflix-serie Shooter seizoen 3

Mocht je de reeks niet kennen, een kleine recap. Bob Lee Swagger is zoals gezegd een sniper, die wordt gezien als een Amerikaanse held. In het eerste seizoen krijgt hij de moord van een bevriend staatshoofd in zijn schoenen geduwd en in het tweede seizoen moet hij afrekenen met een vijand uit zijn verleden, ene Solotov. Die Solotov keert terug in dit derde seizoen om Swagger andermaal proberen af te maken.

Naast die lastige strijd, moet Swagger er ook voor zorgen dat in zijn thuissituatie alle zaakjes op orde zijn. Zo heeft hij een kleine dochter en een vrouw. In de eerste twee seizoenen speelde het vertrouwen tussen Bob en zijn vrouw Julie een belangrijke rol, dus het zou goed kunnen dat dit nog meer centraal komt te staan. Hopelijk krijgen we snel een trailer van het derde seizoen van Shooter. Hieronder een trailer van het tweede seizoen van de reeks. Altijd op de hoogte blijven van het laatste Netflix-nieuws? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief of check ons Netflix-dossier.

Reageer op artikel:
Derde seizoen van Netflix-serie ‘Shooter’ verschijnt deze zomer
Sluiten