Redactie
Redactie Cars 3 sep 2017

Dennis Wierenga X Manners & Audi R8 V10 Spyder

Exclusief voor Manners schiet (auto)fotograaf Dennis Wierenga de mooiste droombolides met deze keer de Audi R8 V10 Spyder. Wil je meer van Dennis zien? Volg hem dan op Instagram of check zijn website.

Alle fotoseries van Dennis, bekijk je na de klik!.

Een Audi R8 Spyder, gewoon lekker in ons eigen kikkerlandje. Hoewel een onvervalste lentebui roet in het eten trachtte te gooien, leverde het wel heerlijke plaatjes op.

 

Het grijze geweld van Audi ziet er zo mogelijk nog agressiever uit onder de donkere wolken. De koele druppels dalen glanzend neer op het koetswerk om vervolgens via de scherpe lijnen naar beneden te vloeien. Prachtig, en het toonbeeld dat techniek en emotie wel degelijk samengaan.

Het moge duidelijk zijn dat de regen de pret dan ook niet mocht drukken. Uiteraard beschikt de volbloed R8 Spyder over het befaamde Quattro systeem, waardoor het nat wegdek niet of nauwelijks een rol speelt. Ondanks een vracht vol vermogen, verliest het rubber geen moment het contact met het asfalt. En met zoveel grip is de Audi R8 Spyder gewoon ongelooflijk snel, weer of geen weer.

Ja, de kap kon er deze keer helaas niet af maar let’s face it, in een auto van dit kaliber is het altijd genieten.

Reageer op artikel:
Dennis Wierenga X Manners & Audi R8 V10 Spyder
Sluiten