Redactie
Redactie Stuff 21 mrt 2016

Decadente pa’s kopen deze Defender voor hun kroost

Vaders met zonen (of dochters, kan ook) geven hun kroost vaak graag een loop- of trapwagen. Als de kleine echt een bofkont is, krijgt hij of zij zelfs een elektrisch aangedreven exemplaar. Wil je écht over the top gaan, dan is deze Land Rover Defender wellicht iets voor jou.

De komst van deze door Land Rover zelf ontwikkelde mini-Defender was al een tijdje aangekondigd maar het merk wachtte het juiste moment af voor de officiële lancering. De Autosalon van Genève van eerder deze maand was daarvoor de perfecte gelegenheid. Temeer omdat onlangs bekend werd gemaakt dat de productie van de ‘echte’ Defender nu toch echt stopt.

De carrosserie is gemaakt van aluminium en elk exemplaar komt met een uniek chassisnummer. De blauwe kleur is er eentje uit het officiële kleurenaanbod van de echte Defender en het dashboard van deze elektrische miniversie beschikt over realistische details en een leren afwerking.

Verder heeft deze chique SUV voor kleintjes rubberen banden met extra veel grip, een voor- en achteruitversnelling, rem, parkeerrem, claxon en een volwaardig veersysteem. De prijs? Zo’n 13.700 euro.

[FB_AANJAGER]

Reageer op artikel:
Decadente pa’s kopen deze Defender voor hun kroost
Sluiten