Het spectaculaire debuut van Michel Pereia is nu al het meest epische UFC gevecht van 2019

Wil je een UFC grootheid worden? Dan is alleen wedstrijden winnen niet voldoende. Klimmen op de ranglijst gaat gemakkelijker als je spraakmakend bent, want dan krijg je de grote gevechten. Het is daarom zaak om vanaf je eerste gevecht indruk te maken op het publiek. Met die instelling stapte Michel Pereira voor het eerst de octagon in en dat leverde een heerlijke show op.

We zitten pas in mei, maar het duel tussen Pereira en Roberts zou maar zo hét UFC-gevecht van 2019 kunnen gaan worden. Niet slecht voor je debuut, want Michel Pereira stond afgelopen weekend voor het eerst op de fightcard van een UFC-event. Dat zal zeker niet de laatste zijn, want de Braziliaan maakte op spectaculaire wijze reclame voor zichzelf.

Het beste UFC debuut ooit

Dat begon al voordat de eerste stoot uitgedeeld werd. Pereira startte zijn debuut namelijk met een breakdance show. Het Engelse publiek reageerde daar matig op, maar dat veranderde snel toen het gevecht eenmaal begon. Ondanks dat zijn tegenstander Danny Roberts zwaar favoriet was, liet Michel Pereira zien dat hij meer is dan alleen een showman.

In de eerste ronde zagen we een rolling heel kick, superman punch, vliegende knietjes en een snoeiharde knock out. Dit zijn moves die je normaalgesproken alleen ziet in compilatie video’s, maar Pereiro gooit ze er allemaal uit in slechts twee minuten. Dit is zonder twijfel het meest epische UFC-debuut ooit.

Michel Pereira maakt er een heerlijke show van

Zoals je hierboven kunt zien maakt de Braziliaan zijn bijnaam “Demolidor” meer dan waar. Hij is pas 25 en dus zal dit zeker niet de laatste keer zijn dat Michel Pereira in de octagon staat. De UFC is een publiekslieveling rijker en wij kunnen dan ook niet wachten op zijn volgende gevecht.

Nog meer harde knietjes zien? Check dan hier het laatste gevecht van onze eigen Alistair Overeem.

Reageer op artikel:
Het spectaculaire debuut van Michel Pereia is nu al het meest epische UFC gevecht van 2019
Sluiten