Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Hebbedingen 3 aug 2018

Manners device deals: Canon EOS 700D in de aanbieding

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het ècht nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden, daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Laat ons die rol vervullen. Dit is de beste gadget en tech deal van de week.

De veelzijdige Canon 700D is een spiegelreflex-camera waar veel professionals de voorkeur aan geven. Ook als je een beginner bent kun je prima uit de voeten met deze cam. Het is overigens altijd leuk om met de handleiding of tips op het internet te ontdekken wat je allemaal met het model kunt. En dat is een boel. Mooiste van alles, hij is flink in prijs verlaagd. Deze aanbieding mag je niet aan je voorbij laten schieten.

Canon EOS 700D

De Canon heeft een DSLR-sensor. We zullen niet te diep in details treden, maar een DSLR-sensor weet aardig veel licht te vangen waardoor je in donkere omstandigheden minder snel hoeft te flitsen.

device deals, canon 700d in de aanbieding

De camera is zeer populair en veel professionals geven dan ook de voorkeur aan dit model vanwege het handzame uitklapbare scherm en de uitmuntende beeldkwaliteit. Je betaalde er echter wel nog een hoop voor, maar dat is nu wel even anders.

Geweldige beeldkwaliteit

De EOS 700D is snel en dat is van ongekend belang. Geen actie is te snel, zolang je de camera maar goed instelt. Filmprojecten kun je in full-HD schieten, maar 4K is niet mogelijk. Nu moet je jezelf afvragen hoe hard je dat nodig hebt en of je daar veel geld tegenaan wil smijten.

De Canon doet in ieder geval waar hij goed in is. Sluit een tweede scherm, een knappe richtmicrofoon en extra batterypack aan en je hebt hem omgetoverd in een volwaardige filmcamera.

device deals, canon 700d in de aanbieding

Het gaat natuurlijk niet alleen om het filmen. Het is in essentie een fotocamera. Dankzij de vele standen en modi kun je snel en doeltreffend de perfecte foto schieten. Ben je een bedreven fotograaf? Dan ga je jezelf voorlopig wel vermaken met alle instellingen en opties die de camera je biedt.

Schiet jij liever foto’s? Zoek ook dan niet verder dan deze topper? De camera heeft 18 megapixel en kan door de keurige HDR-functie tezamen met de DSLR-sensor snel een mooie foto schieten de je niet snel zult maken op elke andere camera.

Een prachtige aanbieding

We proberen elke week een toffe deal te vinden die je niet snel elders zal vinden. Nu is deze dure camera redelijk scherp geprijsd. Voorheen betaalde je nog € 779,-, nu kost hij je slechts nog € 514,- en dan zit er ook nog een extra lens bij. De Canon EF-S 18-55mm IS II F/3.5-5.6 is een redelijk normale lens, maar ideaal om mee te beginnen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Manners device deals: Canon EOS 700D in de aanbieding
Sluiten