Pijnlijk, maar hilarisch! Deadpool maakt briljante grap over het Nederlands elftal

Op 17 mei verschijnt het langverwachte vervolg op Deadpool in de bioscoop. De grofgebekte anti-held is terug en grappiger dan ooit. Om ons helemaal in de stemming te krijgen, verscheen er onlangs een nieuwe video waarin de door Ryan Reynolds gespeelde superheld ook even ons Nederlands Elftal op de hak neemt. Een beetje pijnlijk, maar wel weer hilarisch.

In de video zijn we hoe de anti-held het goed probeert te maken met David Beckham. De oud-profvoetballer was in het eerste deel van de Marvel film namelijk het lijdend onderwerp in een grap. De man die ooit furore maakt bij Manchester United en Real Madrid werd in het verleden al vaker belachelijk gemaakt vanwege zijn stem. Ook Deadpool kon het niet laten om het piepende stemgeluid van Becks op de hak te nemen.

Pijnlijke grap

“Ever heard David Beckham speak? It’s like he mouth-sexed a can of helium.” Tja, probeer zo’n opmerking maar eens goed te maken. Toch lukt het Deadpool door Beckham twee kaartjes te geven voor het Wereldkampioenschap voetbal, maar niet zonder ons Oranje een trap na te geven. Het doet dit door de volgende opmerking te maken: “I can’t wait to not watch Italy play the Netherlands.”

Deadpool 2 in de bioscoop

Ondanks deze pijnlijk opmerking kunnen we niet wachten op Deadpool 2. Gelukkig duurt dat niet lang meer, want vanaf 17 mei draait de film met Ryan Reynolds in de bioscoop.

Reageer op artikel:
Pijnlijk, maar hilarisch! Deadpool maakt briljante grap over het Nederlands elftal
Sluiten