Deadpool 3 met Ryan Reynolds gaat er komen, maar juich niet te vroeg

Er breekt een spannende tijd aan voor Deadpool. De grofgebekte superheld zit middenin een verhuizing van Fox naar Disney. Zijn nieuwe werkplek neemt voordelen, maar ook nadelen met zich mee. Hierdoor kan het nog alle kanten op met het derde deel. In de afgelopen week werd er al iets meer bekend over hoe het staat met Deadpool 3. Van sommige berichten werden we heel blij, maar we maken ons ook zorgen.

Laten we positief beginnen: Rhett Reese en Paul Wernick zijn al aan het werk. Deze namen zullen je misschien niet direct bekend in de oren klinken, maar ze zijn ongekend belangrijk voor het succes van de Deadpool films. Samen zijn ze namelijk verantwoordelijk voor het verhaal van de film. Ze zijn al lekker onderweg met het derde deel. Het is alleen nog wachten op een akkoord van de hoge heren van Marvel.

Van Fox naar Disney

Bij Fox had Deadpool een aantal X-Men leden om te irriteren, maar dat gaat door de verhuizing dus veranderen. Naast de X-Men licentie, die ook verhuist naar Disney, komt Deadpool nu terecht in de MCU. Dit betekent dat de rood zwart geklede anti-held nu zijn plekje moet gaan vinden tussen helden als Thor, The Hulk, Captain Marvel en de rest.

Er moet nogal wat besproken gaan worden. Zo willen Reese en Wernick niet te veel veranderen aan hun versie van Deadpool. Vooral belangrijk is het behouden van de R-rated wereld die zij gecreëerd hebben. Het geweld en de grove humor maken Deadpool wie hij is, dat mag dus niet veranderen. Daarnaast willen ze graag de mogelijkheid krijgen om gebruik te maken van al het moois dat de MCU te bieden heeft.

Deadpool the Avenger

Deadpool als lid van The Avengers zou fantastisch zijn, maar het is sterk de vraag of dat gebeuren. Disney CEO Bob Iger heeft aangegeven dat Deadpool gewoon zijn ding mag blijven doen en geschikt blijft voor een volwassen doelgroep. De kans dat deze versie van Deadpool ooit op stap gaat met de MCU helden is dus nog maar de vraag. Ongetwijfeld tot grote teleurstelling van Reese en Wernick.

De toekomst van Deadpool is daardoor nog onzeker. Iedereen wil een derde deel, maar dan moeten Disney en de schrijvers er wel samen uit gaan komen. Het lijk nu vooral twee kanten op te kunnen. Meer daarover lees je hier. Om toch positief af te sluiten hebben we een hoopgevende foto voor je.

Auditioned for the role of “Anthony Stark”. Didn’t come even remotely close, but the nice man with the taser escorted me to the ground.

2m Likes, 8,499 Comments – Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on Instagram: “Auditioned for the role of “Anthony Stark”. Didn’t come even remotely close, but the nice man with…”

Ryan Reynolds in de MCU

Ryan Reynolds liet op Instagram namelijk weten dat hij op bezoek was bij de Marvel Studios. Grote kans dat hij daar was om kennis te maken met zijn nieuwe werkgever en te praten over zijn toekomst. Welkom in de MCU Ryan!

LadBible

Reageer op artikel:
Deadpool 3 met Ryan Reynolds gaat er komen, maar juich niet te vroeg
Sluiten