Briljante Deadpool 3 fan-trailer brengt Spider-Man en Deadpool samen

De wereld van superheldenfilms steekt (helaas) een stuk complexer in elkaar dan je als bioscoopbezoeker zou denken. Deadpool, Spider-Man en Captain America hebben allemaal hun debuut gemaakt in de comics van Marvel. Toch waren de filmrechten voor die personages in drie verschillende handen.

Marvel, Sony en de toekomst van Spider-Man

Ondertussen is Deadpool weer terug bij Marvel, na de overname van FOX. Voor even was het dus mogelijk dat Spider-Man, Deadpool en bijvoorbeeld de Avengers op zouden duiken in dezelfde film. In het Marvel Cinematic Universe (MCU).

Sindsdien is er echter helaas opnieuw een hoop veranderd. Sony Pictures, de eigenaar van de filmrechten voor Spider-Man, denkt het in de toekomst zonder Marvel Studios te kunnen door het succes van Spider-Man: Far from Home. Alles wijst erop dat Peter Parker niet meer op zal duiken in het MCU.

Een team-up tussen Spider-Man en Deadpool is de droom van vrijwel elke fan. In de comics leverde het een aantal van de beste verhalen sinds jaren op, en ook Deadpool-acteur Ryan Reynolds droomt ervan.

Deadpool 3 fan-trailer

Door de lelijke wereld van filmrechten en grote studio’s die marktaandeel willen veroveren blijft het voorlopig bij dromen. Gelukkig hebben we nog creatieve YouTubers zoals Billy Crammer. Hij heeft beelden uit de vorige Deadpool en Spider-Man films gebruikt om een fan-trailer voor Deadpool 3 in elkaar te knutselen. De ultieme team-up film.

We hebben vaak fan-trailers gedeeld, maar zelden staken ze zo goed in elkaar als deze. Soms zou je bijna vergeten dat de twee niet voor dezelfde camera hebben gestaan. Door slim scènes te matchen lijkt het net alsof de twee superhelden in dezelfde ruimte rondspringen. Een slim in elkaar gezet shot op het einde toont zelfs Wade Wilson en Peter Parker in hetzelfde shot.

Staar er nog maar even naar, want deze toekomst is heel, heel ver weg. Check trouwens ook ons ranglijstje met de beste Marvel films. Ben jij het eens met de top 3?

DEADPOOL 3: Spider-Man (2021) Trailer Concept (HD)

Do you want me to create a video for you? Please contact me here: https://www.billycrammer.com/contact PLEASE NOTE: This is a FAN-MADE conceptual trailer made purely for fun. This is not a real trailer, nor is it intended to be. This was simply made to show how a film could look.

Reageer op artikel:
Briljante Deadpool 3 fan-trailer brengt Spider-Man en Deadpool samen
Sluiten