Redactie
Redactie Bikes 16 jan 2017

De Yamaha SR250 is de perfecte custom bike voor beginners

Maandelijks pronken tientallen motorkunstenaars met de meest uiteenlopende custom bikes op Manners. Veelal onbereikbare of onbetaalbare machines die ver buiten het bereik van de beginnende motorrijder liggen. Voor wie toch een toffe custom bike wil, biedt de Yamaha SR250 de oplossing.

‘We krijgen dagelijks aanvragen binnen om een SR250 onder handen te nemen. We hebben een paar Type 3 en Type 4 aangenomen. Het zijn fantastische motoren om mee aan de slag te gaan. Extreem licht, aangenaam om te zien en fun to ride on’, aldus Bujar van Auto Fabrica.

De Yamaha SR250 Type 4 is de perfecte motor voor beginners. Met een gewicht van 130 kilogram is ‘ie lichter dan de meeste moderne motoren. Daarbij heeft de Type 4 meer karakter en charisma dan elke andere motor die je voor dit geld zult vinden. Laatste voordeel: z’n rauwe persoonlijkheid leert je om een ‘echte’ motor te temmen.

De variant in deze fotoserie geeft je een goede indruk hoe jouw eerste liefde eruit kan komen te zien. Hier krijg je toch vlinders van in je buik, of niet? Meer info over de exacte aanpassingen die de mannen van Auto Fabrica hebben doorgevoerd, vind je hier.

Reageer op artikel:
De Yamaha SR250 is de perfecte custom bike voor beginners
Sluiten