Redactie
Redactie Grooming 30 dec 2015

De vijf beste grooming artikelen van 2015

Op het gebied van grooming waren de onderstaande vijf artikelen dit jaar de toppers die het vaakst gelezen en gedeeld werden. Wij zetten deze handige stukjes kennis voor je op een rijtje.

De herenkapsels en haartrends van 2015

Sinds 2013 analyseert Manners.nl aan het begin van elk jaar de herenkapsels die goed gaan scoren. De natuurlijke look kenmerkte 2015. Dit artikel bleek behulpzaam voor veel heren en dat doet ons natuurlijk deugd. Over een aantal dagen kun je overigens lezen welke stijlen het komend jaar goed gaan doen.

[RELATED_ARTICLE article_id=”211865″]

Vijftien slimme haartips

Jezelf een goed kapsel aanmeten is één ding, je haar in topconditie houden, is weer wat anders. Daarom gaven wij je deze tips die je helpen om jouw kapsel zo goed mogelijk en jouw haar zo gezond mogelijk te houden.

[RELATED_ARTICLE article_id=”120193″]

6 Tips voor het kweken van jouw eerste baard

Net als trendy kapsels is en blijft ook de baard een hot item. Baarddragers die al jaren een baard rocken, weten hoe je deze kweekt en onderhoudt. Voor iedereen die voor het eerst een goede baard wil laten staan, kwamen wij met deze praktische tips.

[RELATED_ARTICLE article_id=”200021″]

De beste ‘andere’ herenkapsels

Prima, al die trendy kapsels maar wat nu als je niet in dit modelbeeld past, het simpelweg niet tof vindt of totaal ander haar hebt? In dit artikel namen we toffe kapsels voor mannen met kroeshaar, lang haar, dun haar en Aziatische heren onder de loep.

[RELATED_ARTICLE article_id=”194640″]

De juiste baard voor jouw gezicht

Handige tips voor het kiezen van jouw ideale baard. Immers: een baard die een ander goed staat, kan bij jou geen succes blijken en vice versa.

[RELATED_ARTICLE article_id=”170407″]

[FB_AANJAGER]

Reageer op artikel:
De vijf beste grooming artikelen van 2015
Sluiten