Dit zijn de ultieme home bars

We genieten allemaal wel van een goed avondje stappen, maar soms zijn er momenten dat je niet van de bank af wil komen. Met deze professionele home bars haal je het café naar jouw keuken of woonkamer en hoef je eigenlijk helemaal niet meer de deur uit (behalve als de drank op is).

De traditionele trolley

De mobiele barcart is ideaal voor elk feestje. Deze minimalistische doch super coole trolley kun je gemakkelijk overal neerzetten. Als je hem vult met een paar mooie flessen gin en whisky, heb je een gegarandeerd succes. Het goudgekleurde frame geeft hem net iets extra’s en het is niet de allerduurste bar in deze lijst, maar het geeft wel net even wat meer flair aan jouw woonkamer.

De ultieme Netflix and chill

Laat hem staan en je hebt een keurig koffietafeltje, klap hem uit en de woonkamer is voorzien van zijn eigen minibar. Deze kleine, maar fijne bar biedt opmerkelijk veel ruimte. Je kunt er glazen, een leuke serie aan flessen en een ice bucket in kwijt. Op deze manier hoef je letterlijk de bank niet meer af en dat is heel belangrijk indien je een avondje Netflix and chill hebt gepland.

Bar of bibliotheek

In een authentiek huis komt dit type bas het beste tot z’n recht, maar een moderne inrichting verleent zich ook prima voor een thuisbibliotheek. Zeker als deze bibliotheek gevuld is met stijlvolle flessen drank tussen jouw favoriete boeken. Schenk voor jezelf een goed glas Martell in, neem plaats in je leren stoel (deze bijvoorbeeld) en geniet van een heerlijke avond.

De zwevende bar

Deze super strakke hangbar is ideaal om alle belangrijke flessen, glazen en andere benodigdheden zichtbaar in op te bergen. Of je nou een keukenprins of meester mixologist bent, met deze hangende kasten maak je altijd een goede indruk.

Less is more

Deze bar heeft iets weg van de nummer één in deze lijst. Simpel maar elegant en makkelijk zelf te maken. Zet hem in verloren hoek en je interieur heeft zonder veel moeite een upgrade gekregen.

Van de oude stempel

Misschien herken je dit type kast nog wel van je grootouders; een klassieker die niet mag ontbreken in dit lijstje. Dankzij deze bar heb je alles binnen handbereik om heerlijke cocktails te maken. Een heuse eyecatcher.

Haal alles uit de kast

Mocht je een opbergkast overhebben, dan is dit een perfecte invulling. Dag bezem en stofzuiger, welkom drankcollectie. Dit model is uitgerust met genoeg planken voor je favoriete flessen drank, opbergruimte voor handige benodigdheden en zelfs een mini koelkast. Uiteraard kun je de kast verbouwen zoals je zelf wil. Na gebruik kunnen de deuren weer dicht, maar met zo’n vette set-up als dit wil je die zoveel mogelijk openlaten.

Reageer op artikel:
Dit zijn de ultieme home bars
Sluiten