Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 19 mei 2018

Docu: het leven van Lewis Hamilton aan de hand van zijn tattoos

Tattoos zijn niet langer het exclusieve terrein van criminelen en zeelieden. In alle lagen van de bevolking zie je mensen met een of meerdere tatoeages. Niet zelden oogt een tatoeage bewondering vanwege de complexe uitvoering. Schaduwen, perfecte lijnen: elk detail is belangrijk en draagt bij tot het eindresultaat. Ook beroemdheden laten hun lichaam versieren met diverse uitingen, zo ook Formule 1-legende Lewis Hamilton.

De rug van Lewis Hamilton

Een tatoeage laat je niet zomaar aanbrengen. Normaliter heeft elke tatoeage een eigen verhaal en dat maakt de lichaamsversiering van Lewis Hamilton extra interessant. In deze short vertelt hij uitgebreid de betekenis van elke tatoeage op zijn lichaam. Het immens grote kruis komt aan bod, hij vertelt waarom het woord ‘faith’ een belangrijke plaats inneemt in zijn leven en laat zijn andere tatoeages vol trots zijn.

Voor Lewis Hamilton zijn alle tatoeages dierbaar, omdat ze direct zijn verbonden met zijn levensloop tot nu toe. Het enige wat je nu nog kan afvragen is hoeveel tatoeages zijn concurrent Verstappen eigenlijk heeft, of zou Pa Verstappen daar een stokje voor hebben gestoken? Meer over tattoos, lees je in ons dossier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Docu: het leven van Lewis Hamilton aan de hand van zijn tattoos
Sluiten