Mitchell Rietveld
Mitchell Rietveld Bikes 25 jan 2017

De R/T Ducati Scrambler 400 is speelgoed voor volwassenen

Als kind hield je er van: in de modder spelen, lekker vies worden. Scheuren op je BMX op het veld bij je in de wijk, heerlijk. Sommige mannen blijven echter voor altijd kind van binnen, iets dat soms best iets is om jaloers op te zijn. In het geval van Marco en Phonz van Anvil Motociclette al helemaal. Zij spelen nog steeds graag in de modder, maar dan met speelgoed voor volwassenen.

Een stel grote Italiaanse kinderen zijn het, maar wel een stel verdomd handige. Samen hebben ze een garage waar ze de ene na de ander tweewieler uit tevoorschijn toveren. Zelf zeggen ze: Anvil Motociclette is geen merk, ook niet zomaar een garage; het is een levensstijl, geïnspireerd op de jaren 70.

Hun werk trekt de aandacht. Ducati heeft hen benaderd voor een speciale opdracht: een Sixty2 volledig scramblen, tot een ware, unieke Scrambler. Een unieke Scrambler die naast een eye-catcher, ook geschikt moet zijn voor de races tijdens de Wildays (compleet met raceplaat en al). Is het ze gelukt? Pff, wat een bazen.

Reageer op artikel:
De R/T Ducati Scrambler 400 is speelgoed voor volwassenen
Sluiten