Kenneth Luijk
Kenneth Luijk Life 3 sep 2016

De Road Chief is de ideale caravan voor een roadtrip

Je kunt op vele manieren een roadtrip maken. Wanneer je dit niet met een overvolle auto wilt doen en elke dag lekker wilt douchen, dan kun je ervoor kiezen om een luxe caravan als de vintage Bowlus Road Chief mee te nemen. Bovendien zal het overige verkeer hun ogen uitkijken wanneer ze langs je rijden.

De Road Chief dateert uit de jaren 30. Net voor de Tweede Wereldoorlog werden er maar 80 van gemaakt. Nu komt het bedrijf met een indrukwekkende nieuwe limited edition lithium + versie, genaamd: The Bowlus Road Chief. De Caravan heeft een vintage uitstraling en zal vast en zeker indruk maken op de weg.

Het interieur van de caravan is daarentegen zeer modern. Je hebt er wifi en de Road Chief beschikt over genoeg zonnepanelen om voor een week lang genoeg energie op te slaan. De unieke Bowlus Road Chief beschikt onder andere over een badkamer, een kingsize bed, een eettafel voor twee, fauteuils, een complete keuken met roestvrij aanrecht (en Italiaanse kookplaat), een vriezer en een koelkast. Het gehele interieur kan overigens naar jouw voorkeuren worden aangepast.

De prijs van de caravan moet nog bekend worden gemaakt. Je kunt hem wel alvast reserveren.: je moet je gegevens achterlaten en krijgt vervolgens te horen hoe duur hij is en hoe je eventueel zou kunnen betalen.

Reageer op artikel:
De Road Chief is de ideale caravan voor een roadtrip
Sluiten