Jan
Jan Stuff 21 dec 2018

De Resident Bracelet: een blijvend (Kerst)cadeau met een mooie betekenis

Het is altijd weer de grote vraag: hoe geef je een blijvende herinnering aan iemand die veel voor je betekent? Een geurtje is afgezaagd, een cadeaubon is wellicht meer iets voor je grootouders en die fles goede whisky houd je uiteindelijk toch liever voor jezelf. Duidelijk een dilemma dus. De Resident Bracelet biedt de oplossing. Dit is geen ‘weggevertje’, maar een cadeau met een betekenis.

Resident Bracelet: niet zomaar een armband

De Resident Bracelet is niet zomaar een armband. Nee, hier is over nagedacht. Het symboliseert vrijheid, geborgenheid en genegenheid. Het laat de ontvanger altijd weer terugdenken aan thuis. Er is immers maar één Nederland. Om de Resident Bracelent, en de daarmee samenhangende belevenis compleet te maken, is de armband verkrijgbaar met 4 zeer karakteristieke Amsterdamse panden met elk een unieke, historische betekenis.

Resident Bracelet

De bracelets zijn verkrijgbaar in drie verschillende, moderne kleurcombinaties. Uiteraard is de kwaliteit tip top in orde en worden ze gemaakt van Italiaans leer. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn de Resident Bracelets volledig handgemaakt en vormgegeven in Amsterdam.

Om de Resident Bracelets extra aantrekkelijk te maken, zijn ze te koop voor 59.95 euro. Per verkochte armband wordt één euro aan de re-integratie van de daklozen in de stad geschonken. Benieuwd geworden? Je vindt de armbanden hier.

Reageer op artikel:
De Resident Bracelet: een blijvend (Kerst)cadeau met een mooie betekenis
Sluiten