Jan de Raab
Jan de Raab Media 11 feb 2019

De opvolger van ‘Get Out’: de engste horror van 2019 (trailer)?

De tijd dat horrorfanaten massaal hun vingers aflikten bij Nightmare on Elm Street ligt achter ons. Een beetje regisseur die naam wil maken in het horrorgenre zal toch echt wat meer in huis moeten hebben dan enkele lachwekkende effecten. Zo was afgelopen jaar de film Get Out niet alleen een absolute kaskraker. De film kreeg ook de ultieme erkenning door het winnen van een Oscar in de categorie ‘beste originele screenplay’. Dat succes smaakte dus duidelijk naar meer.

Jordan Peele is terug met pure horror

Jordan Peele, schrijver en regisseur van de nieuwe film Us had dus een duidelijke opdracht. De verwachtingen waren hooggespannen. Dat Us een waardige opvolger is van Get Out, daar zijn de critici het over eens.

Het verhaal van Us

De Keniaanse Lupita Nyong’o (12 Years a Slave) kruipt in de huid van Adelaide Wildon. Samen met haar man Gabe (Black Panther’s Winston Duke) en haar twee kinderen wordt ze geconfronteerd met haar verleden.

Oude trauma’s spelen op tijdens de vakantie als ze terug gaat naar de plaats en de woning waar ze ooit opgroeide. Eenmaal thuis aangekomen na een gezellige dag aan het strand, wacht het gezin een zeer onaangename verrassing. Plotseling staan ze ook in oog met hun bezeten dubbelgangers. Bekijk alvast de trailer en bereid je voor op een horrorfilm zoals je het niet eerder zag.

Us Trailer #1 (2019) | Movieclips Trailers

Check out the official Us Trailer starring Lupita Nyong’o! Let us know what you think in the comments below. ► Buy Tickets to Us: https://www.fandango.com/us-2019-215721/movie-overview?cmp=MCYT_YouTube_Desc Want to be notified of all the latest movie trailers? Subscribe to the channel and click the bell icon to stay up to date.

Axed

Reageer op artikel:
De opvolger van ‘Get Out’: de engste horror van 2019 (trailer)?
Sluiten