Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 5 mrt 2020

De Nike Air Force 1 x Supreme sneakers zijn betaalbare blijvertjes

Voor de zoveelste keer zijn Nike en Supreme een samenwerking aangegaan, ditmaal met een stijlvolle versie van de iconische Air Force 1. En je hoeft niet bang te zijn dat de sneakers in no-time zijn uitverkocht, want het nieuwe model is een blijvertje. En nog betaalbaar ook.

Nike Air Force 1 x Supreme

Geen mega-grote logo’s of een enorme tong, de Nike Air Force 1 x Supreme sneakers zijn voorzien van subtiele merkuitingen. Het iconische rode logo van het skateboardmerk uit New York is bescheiden op de zijkant van de hiel geplaatst en de schoenen hebben een co-branded voetzool en veterlabel.

nike air force 1, supreme, sneakers, betaalbaar
NikexSupreme

Betaalbare sneakers in het zwart en wit

De nieuwe Air Force 1 x Supreme komen in het zwart en wit op de markt. Bij het zwarte model krijg je extra zwarte veters met witte branding en bij het witte model extra rode veters met witte branding. Waar sneakers uit een collab-collectie met Supreme normaal gesproken nogal prijzig zijn, betaal je voor dit nieuwe model ‘slechts’ 110 euro. Vanaf 5 maart kun je ze online en bij geselecteerde verkooppunten kopen.

nike air force 1, supreme, sneakers, betaalbaar, wit
NikexSupreme

Beide merken hebben aangekondigd dat de Nike Air Force 1 x Supreme sneakers gezien kan worden als een nieuwe basisproduct. De voorraden zullen dan ook regelmatig worden aangevuld.

Meer Air Force 1 specials

De Nike Air Force 1 sneakers krijgen regelmatig een speciale editie. Check naast die van Supreme ook de 3D-versie, de variant zonder hak, de Colin Kaepernick-editie en de Gore-Tex uitvoering.

nike air force 1, supreme, sneakers, betaalbaar
NikexSupreme

nike air force 1, supreme, sneakers, betaalbaar, wit
NikexSupreme

Vandaag de dag is het onmogelijk om te ontkennen hoe invloedrijk Supreme is geworden in de modewereld. Van de knock-out-samenwerking tot recordbrekende tijden waarin ze uitverkopen, het merk is een van de meest boeiende streetwear-merken van nu. Als je kijkt naar het logo ziet het er misschien simpel uit, maar er zit een heel verhaal achter. Lees in dit artikel meer over de oorsprong.

? Check ook: First look: James Bond x adidas ultraBOOST 20 sneakers

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De Nike Air Force 1 x Supreme sneakers zijn betaalbare blijvertjes
Sluiten