Jelle van Es
Jelle van Es Films & Series 7 mrt 2018

Bron bevestigt: Nieuwe ‘Call of Duty’ keert terug naar geliefde reeks uit de serie

Hoewel we nog altijd heel erg veel plezier beleven aan Call of Duty WW2, willen we altijd meer. We weten van die nieuwe game dat hij gemaakt wordt door Treyarch, de ontwikkelaar die de Black Ops-reeks heeft gemaakt. En het lijkt er sterk op dat het nieuwste deel Call of Duty Black Ops IIII gaat zijn.

Call of Duty Black Ops IIII

En ja, we weten dat we daarmee de Romeinse manier van getallen schrijven keihard verbasteren. Iedereen weet dat vier in het Romeins IV is. Dus waarom schrijven we dan Call of Duty Black Ops IIII met vier keer een I? Dat heeft alles te maken met de onderstaande Tweet.

Daarin zien we James Harden. De shooting guard is op dit moment de voornaamste kandidaat om de MVP-award van dit jaar te gaan worden. Met zijn Houston Rockets is hij ook de voornaamste uitdager voor de Golden State Warrior. Voorafgaand aan de wedstrijd met de Oklahoma City Thunder van deze week loopt hij rond met een pet, waarbij je vier oranje I’s ziet. Dat is één I meer dan het logo van Call of Duty Black Ops 3 (of III) en daarmee lijkt het het eerste teken te zijn op de onthulling die wellicht snel volgt. Voor de duidelijkheid, dit was het logo van Black Ops 3.

Call of duty Black Ops IIII

Uitgever Activision heeft nog niet bekend gemaakt wat de nieuwe Call of Duty gaat zijn en of dat daadwerkelijk om Call of Duty Black Ops IIII gaat. Echter beweert een anonieme bron tegenover Kotaku dat Treyarch daadwerkelijk werkt aan Call of Duty Black Ops IIII en dat dit daadwerkelijk het nieuwe logo is van de game. Hopelijk wordt dat snel officieel bekendgemaakt en krijgen we ook te horen wat de game precies gaat bieden. Tot die tijd spelen we nog de ‘oude’ Call of Duty.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bron bevestigt: Nieuwe ‘Call of Duty’ keert terug naar geliefde reeks uit de serie
Sluiten