Redactie
Redactie Uncategorized 15 mrt 2016
Leestijd: 3 minuten

De meest sexy beroemde moeders

Wie zegt dat vrouwen hun sexiness inruilen voor het moederschap, heeft het mis. Althans, in het geval van deze beroemde vrouwen. Dit is onze selectie van de meest sexy beroemde moeders. Kijk en huiver van respect voor deze fitte vrouwen.

Adriana Lima (34)

Extra babygewicht bestaat blijkbaar niet voor het Braziliaanse supermodel Adriana Lima. Acht weken na de geboorte van haar tweede dochter stond ze alweer op de catwalk.

Megan Fox (29)

De actrice van Ierse, Franse en Indiaanse afkomst (de perfecte cocktail, zo blijkt) behoort nog altijd tot het rijtje knapste vrouwen op de aardbol. Ondanks het feit dat ze al twee kinderen heeft gebaard.

Beyoncé Knowles (34)

De Amerikaanse zangeres is één van de meest geroemde vrouwen, zowel door mannen als door vrouwen (hoewel om verschillende kwaliteiten). Felbegeerd en toch getrouwd met de niet bijzonder knappe Jay-Z. Er is dus nog hoop, mannen. Hopelijk heeft hun kind Blue Ivy de juiste genen.

Sofia Vergara (43)

De Colombiaanse actrice en model Sofia Vergara speelde een moeder in Modern Family en heeft in het echt genoeg ervaring opgedaan met de opvoeding van haar zoon.

Miranda Kerr (32)

Australisch, Victoria’s Secret Angel, brunette en slechts 32 jaar jong. De Britse acteur Orlando Bloom wist haar te scoren, maar moest na een kort huwelijk het liefdesnest verlaten waarna Miranda de opvoeding van hun zoon Flynn op zich nam.

Jessica Alba (34)

De Amerikaanse actrice, zakenvrouw en model heeft twee dochters van haar man Cash Warren. De eerste dochter, Honor Marie, werd in 2008 geboren. In 2011 werd haar zusje Haven op de wereld gezet door de prachtige Alba.

Jennifer Lopez (46)

De zangeres gaat richting de 50, maar is op geen enkele manier haar schoonheid en charme verloren. Sterker nog: ze is hét schoolvoorbeeld van een knappe vrouw op leeftijd. In 2008 beviel ze van de tweeling Max en Emme. De vader is haar ex-man en zanger Marc Anthony.

Angelina Jolie (40)

Jolie is gek op kinderen, gezien de roedel die ze samen met haar man Brad Pitt heeft. Over de grote hoeveelheid kinderen zei ze ooit: ‘Het mooie aan veel kinderen hebben is dat ze je dagelijks herinneren dat jij degene bent die moet helpen als ze gaan poepen. Dat is wie je bent in het normale leven: een moeder.

January Jones (38)

Je kent haar waarschijnlijk als Betty Draper in dramaserie Mad Men. Hoogblond en voorzien van een flinke voorgevel. En een kind.

[RELATED_ARTICLE article_id=”265378″]

Doutzen Kroes (31)

Het lichaam van Doutzen is ook na de bevalling van een zoon en een dochter nog belachelijk strak. Menig man kan niet tippen aan haar spiermassa.

Natalie Portman (34)

Tijdens de opnames van Black Swan kreeg Portman een relatie met choreograaf Benjamin Millepied. Niet veel later was ze verloofd en zette zij een kleine op de wereld.

Gwyneth Paltrow (43)

Op 40-jarige leeftijd werd Paltrow door het befaamde People Magazine verkozen tot Most Beautiful Woman 2013. Het feit dat ze ook nog moeder is, zorgt voor een mooie plek in deze lijst.

Rebecca Romijn (43)

Hekkensluiter is Rebecca Alie Romijn O’Connell, een Amerikaans fotomodel, presentatrice en actrice van Nederlandse afkomst. Je kent haar waarschijnlijk vooral als Mystique in The X-Men-films series. Je zou het niet verwachten, maar Romijn is 43 en heeft een tweeling op de aarde gezet.

[FB_AANJAGER]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De meest sexy beroemde moeders
Sluiten