De Live Action Trailer van Far Cry 5 is een must-watch

Soms heb je van die games waarvan je hoopt dat je er zo snel mogelijk mee aan de slag kan. Far Cry 5 is zo’n game. Hij is al een behoorlijke tijd in ontwikkeling en toen we onlangs met de game aan de slag gingen, smaakte dat alleen maar naar meer. Het was met name de setting en de grote variatie in de missies die op een positieve manier opvielen. En vandaag hebben we iets nieuws op het gebied van Far Cry 5. Een hele toffe live action trailer van de game.

Far Cry 5 Live Action Trailer

In de trailer draait het voornamelijk om Joseph Seed, de grote vijand in de game. Je ziet in de video hoe hij was vordat hij de macht in de game naar zich toe trekt. Daarbij duik je in zijn chaotische verleden en begrijp je hoe de beste man uiteindelijk het geloof heeft gevonden om zijn macht te pakken. Het is meer dan twee minuten aan constante spanning en diepgang en het zorgt er alleen maar voor dat we de game nog liever willen gaan spelen. Bekijk de video hieronder.

De game neemt je mee naar het Amerikaanse platteland, waar een cult de dienst uitmaakt. In dat verhaal ben jij de hulpsherrif die de plaatselijke bevolking wil beschermen en de volgers van de cult uitschakelt. Dit schreven we destijds over de game in onze preview:

 

‘Elke missie die we hebben gespeeld, is voorzien van een goede hoeveelheid aan actie. De manier waarop die actie is ingestoken, is elke keer anders. De ene keer reisden we af naar een mijn om daar op verschillende kisten explosieven te plaatsen. Binnen die missie was het zaak om de vijanden uit te schakelen, om vervolgens de explosieven een minuut of vijf te verdedigen tegen een lading aan vijanden. Een andere keer moesten we bij een boerderij zijn, waar een paar tegenstanders van de cult gevangen waren genomen. In deze missie moesten bewakers geruisloos uitgeschakeld worden, zonder dat er alarm werd geslagen. Lukte dat niet, dan werden de gijzelaars zonder pardon afgemaakt.’

De preview kun je hier in zijn volledigheid lezen. Wil je de game nu al scoren, dan kan dat hier. Far Cry 5 komt op 27 maart uit.

Reageer op artikel:
De Live Action Trailer van Far Cry 5 is een must-watch
Sluiten